This is not it

Då va man hemma efter ett besök på curry village (tror jag de hette) och en kväll med Michael, the king of pop, Jacksson.

Maten va superb, smällde i mig butter chicken, ris och naan bröd.. med vitlökssmak såklart - yummie!

Efter middagen så va de bio.. dokumentärstuk a la king of pop, fasen va poppigt (med godis istället för poppisar.. opoppit värre.. nu släpper jag detta).. mår bra i hjärtat efter filmen, haha gjorde jag förvisso innan också men nu är de lite varm i just  de området.. kan även bero på att jag hade dunjacka på mig under filmen, men de hör inte hit.. vet inte vad det va men filmen va mysig på något sätt.. och nu är han död!!
Det är mindre mysigt, trevligt att han såg glad ut dagarna innan han drog för ridån iallafall.. lite ny musik blandad med gamla godingar.. underbart!
Earth song får mig nästan att bli greenpeaceanhängare.. bortsett från att krama träd och sånt..
Just nu sitter jag och nynnar till "Human nature", den är otroligt bra.. loungestämning helt klart.. varva-ner-låt så de sjunger om de ;).
Min förhoppning va att "Man in the mirror" skulle komma, jag kollade frenetiskt på klockan då tiden gick allt fortare på slutet och tillslut så.. ljuvliga toner, den sången är kärlek - på riktigt.. åhh jag får seriösa rysningar av dom tonerna.. just precis i början när han knäpper med fingrarna, det är nästan som en förtrollning som bryts och det stela skeptiska leendet blir helt plötsligt varmt och format på ett sätt som kan liknas vid en glad clownmun utan rött läppstift.. mm jag ser ut som ett fån ;)

Nu ska jag hoppa i säng.. upp tidigt imorn för plugg - yiiehaa!!

Gnatt



http://www.youtube.com/watch?v=kBos1XjcDg0&feature=related



Denna video är hemsk men kolla på den och tänk på de ni har så blir ni också varma i hjärtat (vi bruk av dunjacka ber jag er att ta av er denna.. likaså duntäcke och dylikt:), detta är ju ett jäkligt blödigt inlägg men jag tycker fortfarande att låten är grym så därför får man va lite blödig.. men vänj er inte, som sagt "this is it"

This is it

Torsdag och det blev en relativt lugn dag tillskillnad ifrån alla tidigare pluggdagar.. skönt vill jag lova, skönt och är på gränsen till uttråkad.. men jag behövde detta så de va gutt.

Efter en färsk fruktsallad till frulle så begav jag mig till flixflaxets shoppingcenter som ligger 10 min till fots härifrån, mitt mission va att köpa detaljer till min catwomen-outfit a la halloween.. det gick sådär!

I och med att jag suttit isolerad ett par veckor så insåg jag när jag entrat gallerian att oj dom har american eagle här också, vandrade runt därinne och hittade en utomordentligt snygg tröja, sen blev de ett besök på mac för lite fåfänga prylar i form av smink och även besök i ett par till affärer innan jag tog mig i kragen och gick till walmart.. och till shoppers drugmart..och till winners.. och till alla dessa andra ställen där jag hade tänkt att hitta något kattliknande - men icke!!

Styrde kosan hemåt och började ringa runt till olika shoppers drugmart där dom tidigare haft de jag va ute efter.. slut, slut, slut!

Jag fyllde på med energi i form av lunch och sedan tog jag mig i kragen för att återvända till walmart och plan B.. klä ut mig till något helt annat.. och i brist på rekvisita så ska jag nu vara något så hemsk som en ond fe.. hade planerat att vara något tufft och nu får jag vara mes klädd i svart istället.

Imorn ska jag och skandinaverna på bio "Michael Jacksson - This is it" samt ut o käka.. blir nog mys!


Gnatt

Som ett brev på posten

Åhhhhh va skönt, denna dagen är ett minne blott!!
Tre tentor gjorda och två av dom med bra resultat.. den tredje får jag reda på i dagarna, det tackar vi för och me detta kom huvudvärken som ett brev på posten.. molande huvudvärk sista lektionen igenom och det håller fortfarande i sig, dock stödjer jag huvudet mot två dunkuddar i sängen nu sedan 3 timmar tillbaks.

Lustig huvudvärk som inte vill gå över.. antingen är det pga.
a - överansträngning
b - jag behöver glasögon
c - jag fort är sjuk

Nu vet inte jag om det är för att jag ser grym ut i glasögon men hey punkt b?
Vet att man inte ska önska något sådant, men mina försök till att köpa glasögon fast jag inte behöver dom har ju gått i stöpet hittills.. hmm

Nu är de dags för sömn, pronto!

Speedad

Vet inte varför jag bloggar när jag är stressad för.. men det gör jag iallafall.

Lyssnar på Ted Gärdestad och dricker citronte med honing i.. ojojoj, känner mig som en liten mört, tro det eller ej med Teddan är grym att lyssna på när man pluggar.. och är stressad (mina fingrar skriver i 120 just nu)
3 tentor imorn och sen är de värsta över.. dock har jag lite små godbitar nästa vecka också, men långt ifrån 3 tentor.. på samma dag, har annat på en och samma dag istället ;)

På torsdag ska jag halloween-shoppa med Natalie.. kan bli bra, om jag hittar något det vill säga, som sista utväg så hade tydligen Irene någon pumpadräkt jag kunde låna om jag ville, fullstoppad med kuddar.. jo men det känns stabilt, eller så struntar man i att fira halloween isåfall, det är ju också en ide..
Nu ska jag fortsätta stressa långsamt tillsammans med Ted.

Kort och koncist, får bli längre nästa gång.



Och  till Alexandra - du är inte överdrivet knäpp, men jag tycker om dig ändå ;)
Kom hem från Norgeland så busar vi!

"Sommar, sommar och sol.."

Hola compadres!

Innan jag skriver något så ber jag er omgående sätta på låten "Oh vilken härlig da' -Ted Gärdestad".. för att krypa in i mitt tillfälliga mood..
Jag är shå kla' ida.. och jag är inte ens helt frisk än, men på bättringsvägen.. hoppas jag
Solen skiner och det är 16 grader ute, Irene har precis tvingat mig ut på en kortispromenad.. kände mig som en nyfödd kalv - otroligt svajig på benen, men men.. tog lite höstkort för att underhålla er me så dom kommer nedan.

Folk går klädda i shorts, det luktar nyklippt gräs (sommar?) och det blåser varma vindar.. mitt schizofrena humör är som bortblåst och jag är mig själv igen, ledsen för dom som har fått erfara mina humörsvängningar senaste dagarna, hör inte till vanligheten men sätt lite press på mig i form av mycket att göra och släck lampan (för just precis så mörkt börjar de bli nu om dagarna.. idag är ett undantag:) och voila.. livslevande fröken citron.

- Men nu är jag apelsin igen.. tentorna denna vecka orkar jag inte bekymra mig över, de går förhoppningsvis vägen och om inte så är det ett senare problem (titta titta, Im back!) :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Ted och plugga vidare.. fönstrena är öppna, solen skiner in och jag sitter på täcket och inte under.. love it!


"It's like waiting my whole life, for this one night.." - wedding crashers?

Så har man gått och blivit sjukt också.. mitt i allt tentaplugg.. trodde de va meningen att jag skulle plugga rumpan av mig men högre makter kanske anser mig fullärd redan (vilket skulle vara ett smärre skämt isåfall), well har hur som helst varit sängliggande i två dagar nu.. febern har börjat försvinna men låter som någon form av rosslig rökhosta när jag öppnar munnen så det är mindre bra.. förhoppningsvis är jag pigg som en lärka på måndag då jag planerar infinna mig i skolan och både hålla presentation samt skriva tenta, ska bli så kul!!

Annars har det inte hänt mycket.. tror det ösregnar ute, har som sagt inte rört mig från sängen på ett bra tag, hittade en rolig länk på en kompis facebooksida som jag bara måste länka här.. till och med jag, mitt lilla sicko, drog på smilebanden när jag såg de.
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
Det är bara att lyfta på armarna gott folk.. och undra va fasen dom håller på med, haha lite charmigt iaf, eller så är det jag som är otroligt lättroad nu i mitt sjuka tillstånd.. är ganska lättroad som friskus också. ORIGINELLT!
Hade gärna sett detta på Mickis och Fredriks bröllop iallafall.. något likvärdigt på tillställningen i vår kanske ;).. fast med vatten inkluderat kanske (put you hands up..)
Otroligt ogivande inlägg men är rastlös och trött och tänkte bara meddela att jag trots detta lever.. och lär, självklart har jag mina pluggböcker i sängen också.

[Giiieod natt]

Blåbärscones

Hej, hola och goddag!
Idag har jag slitigt i skolan i vanlig ordning.. blev sconeslunch med alma, smaskens!
Hotell har vi också bokat, Best Western President Hotel på times square.. otroligt bra och tack vare kontakter så betalar vi endast halva priset dvs en dryg 1000 peng/person för två nätter (vi är tre st totalt), vem säger att det måste vara dyrt, nätverka så sköter sig resten ;)
Som den lagliga medborgare jag är så skickar jag givetvis med länken också (tack för den HÖK II)
http://book.bestwestern.com/bestwestern/productInfo.do?propertyCode=33084
Idag damp de ner ett brev till mig i lådan också.. ett trevligt sådant från Xpresspost :)
Nu ska jag fortsätta plugga för tyvärr är ju inte allt roligt här i livet.. lite synd men om man inte hade tråkigt så skulle man nog heller aldrig ha riktigt roligt (Rönnmark, E. 2009)

En helt vanlig onsdag

Då va man tillbaks i skrivbordsstolen igen.. känns som att det är kväll hela tiden, och morgon när jag får ta mitt ena ben och motvilligt sparka mig själv ur sängen.. varmt under täcket - otroligt kallt på torra land, brrr.. sen när man sätter sig upp på morgonen så är det en spegel precis brevid sängen så att man ska få se hur det ser ut när man fått sin beautysleep.. detta har jag dessvärre aldrig fått erfara då den enda varelse jag möts av varje morgon har påsar under ögonen, ser grå ut och nästan lite full.. man är rätt sömndrucken då man får gå upp mot sin vilja majoriteten av alla mornar'.. då brukar jag slänga in lite rock-n-roll och säga "you rock", skrattar och därmed har dagen helt plötsligt börjat bra.. mitt i min egna lilla morgonbubbla.
Hade tenta idag.. i data, eller electronic info management för att vara exakt.. på en timme skulle vi svara på 45 frågor, göra om ett worddokument, en powerpoint fil samt skapa ett htmldokument (har jobbat me de två lektioner och ingen fattar något).. ni kan ju gissa hur de gick!! fick springa igenom uppgifterna och hann inte riktigt klart med htmltjofräset, men får hoppas på de bästa.. vad hände med fem-timmars-tenta à la JIBS?? (mm jag saknar dom)
I övrigt har jag assisterat Alma och Nathalie då dom bokade NY-biljetter idag, de va underhållande.. Nathalie är fd. konståkerska och har nu fått för sig att vi ska åka skridskor i rockefeller, känns ju sådär när jag ska ta mig hem från stan helt själv.. vem bär mig genom customs service??
En underhållande och relativt vanlig onsdag.. vädret är kallt.. och varmt.. och kallt.. och svalt, plöjer fram på gatorna i min röda halsduk och ser ut som en tomtenissa (gäller att gå fort när de är kallt), god jul brukar jag säga till dom som kollar på mig som om jag vore ett ufo.. är man lång här så syns man, iaf om man umgås med mina vänner som är förhållandevis korta.. eller normallånga, tillskillnad från mig.. men vad gör de?
Nu dricker jag te och läser sales management.. det är gott och relativt tråkigt.
Bjuder på en bild nedan.. min kopp te får 5 av 5 toasters; kanongott!
Man blir knäpp när det är mycket i skolan, nu ska jag fortsätta vara knäpp.
Ha té så bra

Puck-o äpplen

Klart man ska hinna med ett inlägg mitt i matchen.. just nu lirar jag boll med mig själv och har motståndare i form av Human resource management (stabil back), New venture creation entrepreneurship (ettrig forward) och sen sales management på mitten.. ojojoj, men ska förhoppningsvis göra både mål och vinna..
Biljetter till Montreal vs. Calgary är nu fixade så det är pucknedsläpp den 10 november och det ska bli sjukt kul.. får väl heja på montreal då emelie "bor" där och i och med detta ska jag börja öva franska hejarfraser, kommer matcha mitt röd/vit-målade ansikte mycket bra.. "full fart framåt, håll tätt bakåt"
Sen har även New York spikats och det blir en kort och intensiv vistelse dit den 14-16 december.. jag och alma ska löpa amok och gå bananer i affärer samt va lite turistiga också förstås.. kan hända att en till kanadensare hakar men det är ju nemas problemas då jag har gått och blivit så fruktansvärt internationell och trevlig(are)..mm det är något man blir här i halifaxet, jag va trevlig innan men nu finns det nästan inga gränser på min trevlighet (?).. skiner solen ute så bidrar det ytterligare och det är nästan så jag hälsar på random människor på gatan..
Nu ska jag fortsätta med lite HTML och APA-citations inför morgondagens tenta (önska mig lycka till!) och sen blir det närkamp med sales management, får se hur trevlig jag är då ;)
Mors'

Hola Gorgonzola

Då va man uppe på benen efter en grym sovmorgon, skulle gärna gå och lägga mig igen och vakna upp och välkomna november så man kunde slippa tentorna jag har kommande veckor..
Gårdagen va mycket trevlig, drack cocktails på Mosaik samt The bitter end.. den sista låter tragisk men kan försäkra er om att det smakade allt annat än bittert.
Blir eventuellt en snabbtur till NY i december med Alma, vore grymt.. NY på både vår/sommar OCH vinter vore en hit!
Nu pluggar jag.. som vanligt, det är segt men jag lyssnar på "Ulrik - En vanlig dag" och mår bra i hjärtat.. "idag är en braaaa dag.. " hur kan man ha whiskeyröst som 12åring? (det har han förvisso inte men det skulle va coooolt :)
Annars?
Det regnar inte idag och jag ska förflytta kroppen utanför dörren om ett tag för att röra på benen.. jag har det braaaa idag (optimist - javisst!)
Leder fortfarande budgivningen! :)

Fejkad brunett?

Om vi bortser ifrån de faktum att jag egentligen är blondin så åker löshåret fram idag och ja är därmed fejk.. dock vet inte dom kanadensiska själarna om detta så det är en hemlighet jag delar med hela sverige istället.. eller dom 20 personer som läser min blogg :)
(Varför jag lägger upp så mycket egobilder på mig själv? numero uno, jag vet att ni saknar mig och gillart' :), en bild säger mer än 1000 ord.. i vanlig ordning och sen tycker jag ju otroligt bra om mig själv så sitter mest och posar framför kameran hela dagarna.. skola? nej det är något man säger när man är utbytesstudent.. man åker mest utomlands och tar massor kort, på sig själv och andra..)
Hästsvans på en plugghäst? Gnägg.. nu blir de oooöwein istället för hästfoder!
Leder fortfarande budgivningen! :)
Heppåre

eBay

Har lyckats med något jag inte trodde jag skulle lyckas med.. få med mig Emelie på hockey!! :)
Nu är ebay min bästa vän (förhoppningsvis) och jag budar på hockeybiljetter för fullt (leder gör jag också).. haha carro nu skulle du allt vara med ;)
Förhoppningsvis blir det Montreal Canadiens vs. Calgary Flames den 10 november.. hoppas, hoppas!
I övrigt är det human resource som gäller nu.. och eBay förstås ;), rullar på riktigt bra.
Drinkar med Alma later on.

Ambitiös-tös

Sovmorgon idag, det va otroligt skönt!
Lite plugg och sen bar det av till skolan för möte med min managing grupp och lite planering onför våran kommande redovisning, åhhh va kul (?)
Gick finfint och jag ska prata om stress, eller närmare bestämt utbrändhet.. frågan är om man skulle ta upp de med skolans styrelse också kanske?
Det är kallt här nu, väldigt kallt.. kängorna är på, tjockis halsduken och vantar.. brrr, till råga på detta så skulle det ju självklart regna och blåsa ute också, underbart så jag och mitt paraply flög bitvis till skolan, inte påsk än på ett tag men visst.
För en vecka sen så svettades man runt i sann mexikan-anda, hellre lök än vattendjur.
Har suttit och jobbat lite med diverse olika arbeten nu och ska fortsätta med lite läsning, härlig fredag men så kommer hela helgen se ut så det är bara bita tag i böckerna och försöka bli klar så fort det går så man kanske kan ägna sig åt något annat.
Blir cocktailkväll med Alma imorn i vilket fall så det ska bli trevligt.
B-U-RRRR

Back to reality

Då va man hemma igen efter underbara dagar i Mexicot.. hann bara blinka så va jag hemma igen, lite tråkigt men nu får jag bita tag i dom Kanadensiska böckerna istället då jag snart är hemma på svensk mark igen..

Hur som mina flygturer gick finfint och jag anlände trött (då jag knappt fått någon sömn innan det bar av tidigt i ottan och för att jag va för nervös och exalterad för att sova på planet..), blev mött av min favorit och puss och kramkalaset var ett faktum, svävade på moln ut till taxin och vi begav oss mot lyan.
Det hade precis varit skottlossning och ett par dödsfall ett par hundra meter från deras lägenhet och detta fast dom bor i det "säkra området".. hmm, då kan man fråga sig vad som händer i dom osäkra områdena..
Hur som jag slänge in min väska, kramades lite mer (Erika min pärla stog me öppna armar och de va super att få kramas med henne också), slängde i mig en lasagne och på med klackar.. sen bar det av till en födelsedagsfest (helgens första), för lite piñataslagsmål och öl, trevlig kväll!
Swedish-house-maffia (är de husfest så är de;)
På fredagen hann jag bara vakna innan det var dags att bege sig mot köpcentret och shopping (Zara har alltså otroligt lägre priser i mexico än hemma, nehe? joho!).. Jens lånade ut mig till Erika och brudarna och kände sig nog mäkta nöjd över att slippa släpas mellan alla affärer.
Vi köpte lite förnödigheter på Zara och jag och Emma, som var och hälsade på Evelina.. utbytare i fresno med annie (tyvärr ingen annie), köpte löshår.. mm äkta oäkta blev vi me de på, fick inspiration av matilda med finfint långt och blont hår.. letade efter nål och tråd och fann detta efter mycket om och men, vi firade tillsammans med killarna (som va lika glada över nål och tråd som vi va..?) och det blev middag på Applebees med ribs och margarita i stoora glas.
Sen bar det av hemåt för att fixa och trixa innan det bar av till svenskmexaren Rodrigo.. supertrevligt, drack drinkar och sjöng med till låtar i lilla melodifestivalen.. sen stack vi till en jättehärlig bar som låg på ett hotelltak med utsikt över hela monterrey, partade vidare där och sen avslutade vi på nattklubben Georges.. erika va på topp och jag och matilda va mest lika :)
Åkte hem med polisen hack i häl.. mm dom kriminella i samhället, känns bra!
Suddig utsikt från Habitas takterass
Vaknade upp av att det va dags för sverige-danmark match, käkade tacos till frulle och gjorde oss snabbt i ordning.. med blå/gula sidenband runt huvudet förstås, matchen skulle visas på en bar men nehe något hände och helt plötsligt stod alla runt baren och försökte spana så mycket de bara gick på någons laptop.. nehe tänkte vi, så vi åkte hem och kollade på en annan laptop istället ;)
Matchen gick inte bra alls och som vissa öppnade strupen så kan man undra om hon inte är smygfan i själva verket ;).. haha bra där M
På kvällen stack jag och min andra hälf till en fransk restaurang och käkade bea, inte bara men då han fick syn på ordet bea stängdes menyn omgående och det vattnades i munnen.. middagen va super och det fick bli simmande frukt i choklad till efterrätt.. vid denna tidpunkt va man lite smygtrött.. men de gick inte för sig..
Fest hela tiden och lördagen va inget undantag, det va andra födelsedagsfesten och denna gång på en ranch utanför stan, blev avsläppta på fel ställe och fick i klackar trippa vidare någon kilometer.. sweet!
Mycket dans och röda muggar innan det va dags att pysa hemåt igen sådär på morgonkvisten.
Ursäkta blekheten, vädret va varmt men sol-löst.. den lyser med sin tillvaro NU, när jag har åkt hem.. bra där
Sov länge på söndagen och tog det allmänt lugnt, även måndagen gick i ett väldigt lugnt tempo, thaimat och converseletande, somnade gott och med ångest över att redan behöva åka hem.

Resan hem gick också bra och jag landade i ett kallt Kanada på tisdagskvällen, 3 grader och spöregn.. tog en taxi hem och pratade om livet med en taxichaffis.. han berättade om sin släkt i toronto och om livsglädje, nästan så att jag med ett leende på läpparna klev ur taxibilen hemma utanför mitt gula mansion.. han önskade mig ett trevligt liv och jag önskade honom desamma, haha mycket ovanligt förekommande i sverige.. inte alls tror jag vid närmare eftertanke..

Har nu dykt in i skolvärlden och insett hur otroligt mycket jag har att göra inom närmsta 2-3 veckorna, jisses.. därav lyckades jag hitta en otroligt fördelaktig biljett till Montreal den 10:e-15:e november så nu längtar jag till franska språket och emelie.. även NHL-match när jag anländer, undra hur pigg fröken fräken är på de ;)

Nu ska jag avsluta här och även mitt plugg för ikväll.

 

Saknar alla jag tycker om!

 

Godnatt


MEXICO!

Då har man skickat in både assignment och sales-intervjun och det är bara fortsatt plugg a la HRM kvar idag.. eller bara och bara, det är ju det som jag har tenta på imorn men de ska nog förhoppningsvis gå vägen.

Det blåder ute men i övrigt skiner solen och nu ska jag traska iväg i riktning Dalplex för ett pass på gymmet, sen hem och vara effektiv igen.. väskan är nästan helt packad och myrorna i kroppen springer runt så det är svårt att sitta still (vilket är en fördel då man pluggar), Mexico (mycket välförtjänt semster;) på torsdag och solen ska tydligen va framme under min vistelse också - pluspoäng och jag är taggad till tusen! :)
Uppdaterar när jag är back on track igen, nu blir det terrängkörning.
Adiós

Kanelbulle

Och varför fick jag nyss reda på att det idag har varit kanelbullens-dag, dagen är ju slut nu.. fasen då.
Får väl gå förbi "cinnabon" i veckan och köpa mig en sliskig, krämig, sockrig och kalorifylld sak.. mmMmums, ni skulle känna lukten av de stället, ojojoj ja ni skulle bra gärna vilja de.. tänk er 10 bullbak samtidigt och så massor glasyr på, gött!
Dåligt att de ligger en sådan affär i varje entre på ALLA köpcentrum här, dåligt för mig.. otroligt bra för dom :)

Skrattfot

hej hej och hallå,
nu har det varit väldigt tyst här på ett tag och det beror på att det inte hänt något spännande.. helgen har varit vääldigt lugn och tråkig, detta för att kunna ha så roligt som möjligt nästa helg ;)
Fredagen blev 7 timmars shopping (mm, livsfarligt.. men tog säkert två timmar att ta oss hem..), hittade grymmaste indianskorna och med en fjäder på huvudet så känner jag mig som en riktig indianare (har ingen vidare koll på indian namn.. men skrattfot kanske, eller ngt), blev lite bra-och-ha saker också samt en tunika.. trevlig fredag.
Lördagen inleddes med träning, känner att jag inte varit fullt så aktiv som då jag kom hit men det kan bero på skolan som fått för sig att ta upp en stor del av min tid, tydligen så är de även flertalet kanadensare som tycker att är galet att vi (från sverige) läser hela fem kurser, mm välkommen till klubben.
Efter träningen så blev de ett par (mm ska alltid krångla) besök till RBC (banken), där jag fick styra lite för att få ut mina mexikanska monetas.. men de löste sig, sen va de plugg för alla mexikanska slantar samt surfthechannel och californication som jag fått upp ögonen för.. bra serie, och ett paus i plugget sådär var 72:e minut är ju aldrig fel :)
Idag är de söndag och vädret verkat ha förstått de också för ute så regnar de katter och hundar, fyy.. blir det bättre blir det nog en löprunda i em.
I veckan så har jag min första tenta/exam/test.. filurar över om det är hög nivå på de här eller inte (hoppas inte), sen ska jag även ha min första presentation och så självklart sedvanlig inlämning i new venture, snart har jag filat klart på den så det är skönt.. ska även lämna in min sales-intervju som också är klar, otroligt aktiv känner jag mig.. skola hela måndag och onsdag och tidig torsdag så lämnar jag landet och jag kunde inte längta mer, ska bli underbart!!
Nu: back to the books

Skit också

Jävla skit!
Har precis fått reda på att min biljett hem inte är ombokningsbar.. nää men flygbolaget kan boka om mig om dom behagar.
Nu har jag två veckor i detta kalla land i december att fördriva och då vill man bara hem.. hjälp mig, ge mig tips.. va fan ska jag göra? Alla tips mottages!
Ursäkta mitt språk men är jäkligt förbannad just nu.. de ända som kan ändra detta är ett läkarintyg för jag har ju betalat avbeställningskydd.. ser inte va problemet är här, jag betalar administrativa kostnader och dom bokar om mig.. done deal!
FCUK

Jag behöver en sköld

Schweinenfluen.. mhmm eller H1N1 som man säger här, detta har nu hittats på skolan och jag hoppas att "det" dom har hittat stannar hemma och bli friska och att det är klart sen.

Jag är nu officiellt paranoid, alla hostar på mig och jag har andats genom en sjal under dagens två sista lektioner (4½ timme) , lagom blå i huvudet vacklade jag ut ut klassrummet, tog lite handsprit på händerna och en shot (det är ju alkohol i) innan jag vandrade hem.. får inte, vill inte, ska inte bli sjuk - immunförsvar; svik mig inte!
Komiken uppstår ju dock när jag efter detta säger att "wohoo om en vecka åker jag till Mexico".. the source of the schwein, men med tanke på hur dom festar där så verkar ju inte bacillerna ha en chans ;) (jepp, jag kan tom tänka mig at dricka whiskey.. inte "pappa-whiskey" utan mer studentvarianten :)
Nu är jag ledig fram tills måndag.. weeii, eller aa "ledig", imorn är det möte i skolan, plugg samt träning som står på schemat.. och SOVMORGON!! :)
Nu lyssnar jag på oasis och längtar faktiskt.. aa tro de eller ej, efter snö.. eller mm först lite solsemester men sen är jag snowboardsugen, några dagar, puder, en kall öl och klarblå himmel.. längtar efter min snögubbe också..
Ein, drie, schwein..
Godnatt alla pärlor!