Med huvudet i en bok

Ny vecka - samma aktiviteter.

Back on track efter en lugn och fridfull helg (?), eller inte.. helgen har sett ut precis som kommande vecka gör (och som förra veckan gjorde) .. den går me andra ord fortfarande i studiernas tecken ("hallå livet?".. får ingen respons)

Idag va jag en sväng och friserade mig, de va välbehövligt även fast inte resultatet e sådär jätteslående, in fact så syns de knappt men JAG såg de och ser de inte längre och de är de som räknas ;)

Intog även den obligatoriska caesarsalladen på claras me hela gänget idag, de va gott och vi åt under tystnad!

Imorn inleder jag och annie våran spurt i vårat maraton.. intensivt studerande i grupprum à la bibblan tis-fre, tror corolinen kommer sitta med och sympatiläsa hon också, sicken tös hon e den där bönan!
Blir träning imorn me, dagens höjdpunkt, carro ska flaxa me armarna och apa efter ngn "me växelspaken i taket" medans ja och anntheman ska pumpa upp våra magrutor så vi ser ut som marabou-chokladkakor utanpå magen istället för att trycka i oss dom o dom får ligga där i (kan vi ju förvisso också göra men för att uppnå detta bör man snarare äta ägg eller liknande.. de e vi också duktiga på)

                                                 

Nu ska jag plugga micro o sen ska jag stoppa in den boken i micron så jag slipper titta på den, nae skämt åsido.. älskar den djupt, ska nog dregla lite i den samtidigt som jag läser om midpoint formula.



So long

Vit som ett lakan

Så har nya livet satt en väldig fart vill jag lova.. nu har brudarna brus inlett operation-beach-2008, mitt värvande till gym-delen på friskis e nästintill fullbordat, bara coolingen som saknas men de kommer ;)

Utöver träning så e de plugg, plugg och plugg.. 1½ vecka vitt nu och sedan smäller de big time.. tenta me tillbehör lördagen den 1/3.. och me tillbehör menar jag självfallet den obligatoriska tenta-festen efteråt ;), de är målet när vi betar oss igenom våra böcker och svettas bort på diverse konditionsmaskiner.. carro den jäveln kommer dock inte vara i stan denna helg vilket svider som salt i ett sår och sen lite sandpapper på de, tur att de kommer någorlunda förstärkning från gbg trakterna iaf (welcome madde!)

På grund av att mitt liv e så otroligt varierande från dag till dag kommande framtid så kan de bli så att bloggen får ta en del stryk (haha och de får den aldrig göra annars?).. hur kul kan de vara och läsa samma sak om och om och om.. och om igen, nu vet ni vad jag pysslar me iaf ;)

Fick förfrågning om att "kändismingla" me mina lkpg's pärlor samt hela melodifestivalen imorn (torsdag) hemma i min metropol.. men tack vare mitt nya liv så finns de tyvärr ingen tid till detta (men de är kul i övrigt, me like a lot..?), undra om b.gustavsson skulle vara närvarande då.. chansen finns ju - vore top nutch!
Sen fyller min Borg 22 heta år kommande dagar me vilket jag OCKSÅ missar, dock har jag lovat henne firande me stort F så fort tid finnes så frukta ej ;)

Nu ska jag sova för imorn 07.29 går min buss inåt stadens gator och torg, de tre musketörerna ska ut och morgonpromenera, de ni.. jag tar BUSSEN in till stan för att  gå ut och GÅ, efter de blir de hotell frukost hos annie (för du hade vell juicepressen redo, omeletten färdigvänd, melon- och annanas skivor och nybakat bröd va annie?), finansiell planering därefter à la excel och sen ett träningpass på de, sicken dag!



Håll huvudet kallt (men blir de för kallt, använd mössa)



Word!

Club kastrull

.. för de va många kastrullfulla människor där i torsdags vill jag lova  :)

Inledde kvällen på öster i vanligt ordning, mamma carro (hallå familjen!) försåg fyllekajorna (amor och rödluvan) me god mat och detta innan vi började pimpla vin, självklart i förhoppning om en mindre spårad torsdag, tyvärr misslyckades hon ;)
Carro hade fått för sig att hon skulle agera den tredje musketören hemifrån denna kväll på grund av jobb tidigt på fredagen.. de misslyckades också kan tilläggas, till min och annies glädje förstås!
Vi dränkte henne i öl och sedan var saken biff.
Klackade inåt stadskärnan för att slå förstnämnda i taket efter att ha druckit upp våra resurser.
"Hej caj, hallå bojje".. kändisar i varje hörn, gick ett varv för att sedan agera barhäng (carro var här mycket duktig och drack enbart vatten.. de borde jag och annie också ha gjort)..

Dagen efter så kände jag och annie att vi borde bli lika tuffa som carro och bara dricka vatten ute.. "man lär av sina misstag", får se vad som händer nästa gång.
Fredagen spenderade vi i soffan där vi tyckte allmänt synd om oss själva och tröståt för att må bättre, de hjälpte!
Efter 18 kom arbetarkvinnan hem och vi gick och handlade för att sedan laga en gourmet-måltid som fick oss att somna gott strax därefter.

Helgen efter detta har gått i studiernas tecken, träning och socialt umgänge.. time flies när man har roligt och vips så va de söndag!

.. och efter söndag så kommer måndag, imorn är de skola från 09.00-16.30, sjukt laddad kan jag meddela!!



Natti


Nothing special

Måndag, ny vecka-nya förutsättningar

Inledde dagen me intensivt (?) plugg i skolan avec carro och annie.. vi pluggade, helgskvallrade, åt och kollade på "en annan del av jönköping" - live dessutom, de ni

Blev exercise à la macro i några timmar på eftermiddagen och därefter så stack jag och emelie till gymmet och blev sjukt mycket starkare.
Skönt o komma igång måste jag medge, hallå beachen!

I övrigt har ja pluggat lite samt lagat köttfärssås.. de sistnämnda väger upp de förstnämnda.

Imorn är de finn.plan 8.30 (lovely)-12.. sen ska jag jobba 14-17, blir skvaller me lotta och förhoppningsvis en och annan såld klocka (brukar va duktiga på att shoppa till oss själv om inte annat för att öka på kassan).. sen träning efter de (hallå nya livet?)

De va vell allt kul jag hade att komma me, ni behöver ju inte gå o dö av tristess, lovar att leverera bättre nästa gång!



Jenna, hur gick simmandet?


Hallå veckan

Snart har ytterligare en vecka gått.. hej och hå vad tiden springer iväg

Happenings sedan förra gången "jag fattade pennan"..

I tisdags var de semel-dagen och tro inte att vi missat detta, vi har ju en egen liten bagare i familjen här nere vid namn Martin som fraktat godsaker till oss hela vägen från vimmerby, snacka om bra kille..  blev semel-chill hemma hos honom framför "The beach".. trevlig tisdag!

Onsdagen var de macro som stod på schemat, dock började vi inte förens vid 14 så hann me ett litet träningspass innan, detta för att kunna ligga på plus-minus-noll efter kvällens besök på kåren. Efter turen i skolan blev de glasbanken i vanlig ordning för att sedan ta oss vidare hem till carro, de blev filmchill tills de va dax att sticka över till grannen as in ännie.. hon bjöd på mat för att hon fyllde år (i förskott då, hon blev inte äldre förens på torsdagen), dock fick vi inte äta upp maten förens torsdagen så blev till att stoppa ner pajen i partyväskan för att sedan fyllekäka den runt 02.00 (?), ska de va så ska de sa annie och såg nöjd ut! Prestenter fick 21 åringen också, finfint tyckte vi.. och även annie, strax efter 22 hoppade 5 partyglada bönor in i en taxi i riktning mot kåren för att sedan springa in och tränga sig först i baren (de är vi bra på), hade varit sittning på kvällen.. vi förstod dock inte riktigt vad de va för tema dom hade haft.. segelbåt??

Melody Club rockade loss på scenen inför en smärre publik och tack vare kravallstängslet runt scenen så slapp dom massor hoppande och skrikande idioter där uppe.. vi befann oss nedanför istället.

Återigen en trevlig kårkväll!

På torsdagen firade vi 21 åringen på riktigt, de blev en till present, mat i mängder och prinsesstårta förstås (ingen fest utan den).. kvällen resulterade i bio, skulle spana in Arn-Tempelriddaren, detta då annies kändissläkting hade bestämt sig för att nalla en roll (tror även vi såg hennes kusin och pappa på ett hörn.. eller så va de träd ;), den va bra och annie tyckte den va outstanding.. den va tydligen så otrolig att hon bestämt sig för att döpa framtida husdjur till tempelriddare, arn och allt möjligt.. flickan va så exalterad att de va svårt att höra vad hon sa.

Fredagen blev plugg i skolan me carro unt ann, 11-18 och efter detta bar de av på after-school på Harrys me dom tuffa donnorna aka "faddrarna", de va mkt trevligt och vi bestämde för att sluta upp senare i veckan för vidare socialisering, möjligtvis torsdag ("Hej Kaj, hallå bojje")

Nu har jag precis städat här hemma i lyan, ojojoj hallå morgonpigg (?), ska snart iväg till gymmet.. ska bli skönt, sen ikväll blir de personalfest (fast en lugn sådan för egen del) med start hos Mikaela.



To be continued


Raj raj i Göteborg

Nu va de ett tag sedan.. igen, well here we go!

Sist jag skrev så va de tisdag.. onsdagen va de kåren som gällde, förfest och klackar hos karlsson, trevligt.. la famillia samlad - for sure! Drack blått vitt vin ja, carrocool och anntheman.. fyllon blev vi på en lagom nivå (?), de va så lagom att vi tog till mintuu shots när vi anlänt till kåren, trevlig kväll me andra ord!

Torsdagen va seg me stort S.. vi inledde dagen me McD, de va gott sen sov vi hela vägen till gbg. Vid ankomst så snöade och blåste vi bort till Lindholmen (bokstavligt talat) sen blev de middag hos myggan, de va sjukt gott och vi åt som om de inte fanns någon morgondag. Efter denna tillställning åkte vraken hem och hyrde film för vidare däckning i soffan.
Fredagen resulterade i stadsbesök.. lite shopping, skor till carro och textilier till mig.. sen bar de av till anntheman och annthemans fräsiga mams och paps, där åt vi semlor och gottade oss (hallå nya livet?), efter detta blev de nostalgitripp, carro grät medans hon pekade ut byggnader och platser som hon kände igen sedan barnsben, jag klappade henne på axeln sådär fint som bara vänner gör och sa att hon får flytta tillbaks till gbg om hon nödvändigtvis måste efter hennes skolgång.. då slutade hon hulka, sen åkte vi till partille (farmor och farfar) för mera läckerheter.. kvällen blev återigen chillad, skönt värre!

Lördag och istället för godis åkte vi till glasbanken (eller nu ljuger jag, de gjorde vi på fredagen), blev återigen lite shopping à la frölunda torg, skor till carro och textilier till mig (ni börjar kunna detta nu), sen bar de av till Lindholmen igen, bror-coffe entrade lägenheten nynnandes på "gucci, gucci, prada, prada".. carro frågade om han varit i turkiet men de hade han inte (internt). De lagades mat och sedan kom coffes kompisar Johan ggr 2 dit och käkade.. efter detta så ramlade brudligan in, sicket gäng och sicken förfest.. klockrent!
Sedan bar de av in till stan.. mycket trevligt (bortsett från rädsla runt tre/halv fyra.. ensam flicka i göteborg söker.. carrocool, jag hittade henne och blev lugn igen)
Taxi hem någon gång efter fyra.. hallå skärbräda!

Segade hela söndagen tills de va dax för mig och annie att bege oss till jkpg.. hann uppleva symfoniorkester, lustiga frisyrer och människor som aldrig åkt buss.

Nu e de måndag kväll och ny vecka har börjat.. hade macro idag och därefter satt jag, annie och anna i skolan för vidare plugg, gick sjukligt bra (host)

Imorn blir de en morgonpromenad för att utnyttja att man har liite sovmorgon sedan skola och efter de träning/walk me brudarna brus. Sicken dag!



Take care