Vår på ingång?

Tveksamt där..kan om man lyssnar riktigt noga IBLAND höra fågelkvitter och blundar man i samband me detta så kan man ju alltid låtsas att de är vår..eller? fast när man sedan känner hur kylan får benen att domna bort och man öppnar ögonen och ser all snö..yees, då är de dags att sluta drömma!

Mitt andra (?) blogg inlägg här då..hmm, inte en alltför aktiv författare, men men har ju annat o stå i än o sitta här hela dagarna;) (dock inte så mkt annat just denna dag i o me att ja för en gångsskull är ledig:)


Så, vad händer och sker den 16:e februari:


- Ska snart bege mig (tro de eller ej) till biblioteket för att låna en bok à la engelska..mm känner att man kanske bör friska upp engelskan lite i o me att ett visst högskoleprov tenderar att närma sig mer och mer för var dag som går..sen så är de inte alltför ofta som jag läser böcker så kan ju slå två flugor i en smäll där då tänkte ja.."operation-fixa-ett-lånekort" inleds inom kort!

- Sen ska jag kika vidare lite på olika alternativa skolor där ja kan tänkas plugga i höst, i vår..äsch när ja känner fört´ me andra ord..(gör de mest för att hålla mig väl me min far, samt för o känna en trygghet gällande min framtid sådär;)

- Sen blir de gymmet me Carola..around 7 I guess, lite senare än vanligt idag, men men skönt ska de bli i vilket fall..får se vilka delar av kroppen som får slita idag, gissar på biceps/triceps

- Måste sedan även kolla in "Sofis Mode" som har premiär idag..är detta ytliga program ngt att ha eller åker de direkt i soptunnan..upp till bevis!

Yees de är min dag i stora drag sådär..kanske inte en alltför rolig dag när man är ledig och allt men vadå..allt är inte roligt här i livet;) (haha ojojoj kan nästan tro att de är 30 jag ska fylla och inte 20)



Förövrigt längtar jag till våren och sommaren ngt fruktansvärt..speciellt till den 23:e maj..because then I´m out of here! ;)




                                36154-2