TGIF

Då har man jobbat hela dagen, hann även med en snabbfika på lunchen med pierre som var här och hade jobbat en sväng.. nu, snart, sen blir de gottismat och vin.. skynda skynda.

Visitar los distintos viajes a un país cálido y soleado día de hoy y espero que para el mejor:)

Regnet de bara öser ner..

Snart ska jag ta mitt nya paraply och bege mig mot gymmet.. någon pissar från himlen idag och helgrått är det också för den delen.. blir en varmt bad vid hemkomst, hett.

En italienare och en grek

Kvällen igår blev otroligt lyckad och jag skulle ha kunnat rulla hem.. mat i massor för att inte tala om gott vin.
Idag blev det sovmorgon vilket inte satt helt fel, sitter fortfarande och segar i ett par mysbralls.. har precis bokat in ett trevligt besök nästa tisdag - stick i armen besök.. längtar redan, men i och med att jag inte vet vart jag kommer hålla hus i höst mer än i Kanada så kan det tydligen vara bra.. lite sol skulle ju aldrig sitta fel, sen att man måste få ont i armen av det är väl bara en härlig bieffekt. Resterande del av denna dag blir det plugg (oh yes, you heard me.. kul), sen träning och ikväll en mexikanskafton à la taco.



Lillördag

Måndag som var en ledig dag blev en heldag i Göteborg :), vi tog tåget och tuffade iväg på förmiddagen för att inleda med en fika vid ankomst.. sådär gott men de kompenserade lite senare.. min första inhandlade sak blev ett paraply (otippat? nja).. himlen hade öppnat sig men de ignorerade vi i och med mitt fräcka inköp från Stadium..

Träffade kusinvitamin nästan på direkten för att ta ytterliggare en fika.. blev chokladboll size XXXL, jag tryckte nog i mig en XS av den och Jens fick i sig resten.. gött mos i sann gbg-anda..

Blev sedan en shoppingrunda där jag fick med mig en skjorta och en tröja (icke att förglömma mitt paraply :), min bättre hälft fick med sig ett par påsar extra och vann därmed "tävlingen"..

Blev en härlig grillbuffé lite senare då vi inte orkade bära fler påsar och efter detta så mötte vi upp Peggy, Johan och Emma för alkoholintag.

Sen tog jag tåget tillbaks till Jönköping på kvällen.. mycket lyckad dag.

Nu sitter jag och inväntar päronen samt att klockan ska bli 19 då vi ska ut och käka middag, gött kött.



Peace

Sömndag

Då har man jobbat och haft sig en hel vecka och nu snackar vi monsterpass.. klockaffärsmässigt då såklart :)

Blev en utgång igår för att bryta av med mitt i allt jobb, det var helkul och jag kände mig nästan som "en av grabbarna".. fast med klänning och ett målat face, förfest följt av Karlsson.. skyndade oss hem igenom ett regnigt Jönköping för att sedan avsluta med pizza innan sängen.. tokbra och käka efter 02.00, verkligen :)
Huvudvärken sken med sin frånvaro imorse samtidigt som tröttheten var fullt påtaglig.. snark vad jag inte hade huvudet på skaft idag på jobbet, men men..

Efter att ha lagat en på tok för stark korv stroganoff och bäljat i mig cola så har jag styrt upp tvätt och även bokat biljetter till götlaborg under morgondagen.. jag och karln' ska dit över dagen och göra stadens gator och torg osäkra (yes, lönen trillar ju in på kontot runt midnatt:), träffa Peggy etc. GÖTT MOS.

Nu ska jag chilla vidare.

Sara: Lever du?

Över

Kvällsaktiviteter

Jobb och återigen jobb hela dagarna.. då får man helt enkelt se till att ha de så trevligt de bara går på kvällarna istället, igår blev de bio, "The hangover" och jag skrattade dubbelvikt i majoriteten av scenerna, helt otroligt kul film - SE DEN!

Idag så käkade vi middag på "greken" med en trio från Oklahoma samt Tobbetobbelito, mycket god mat och mycket internationellt - trevligt.

Mitt inre balanserar fortfarande mellan nervorositet och en spännande längtan inför vad som komma skall.. känns som att jag ska börja skolan all over igen.. när man va sådär nervös som liten då det var skolstart.. en pirrande känsla i magen som nästan övergår till illamående ibland men sen vänder de tvärt och det blir spännande längtan igen.. :)

Trevlig helg


Då var man tillbaks efter en härlig helg på den västra sidan, närmare bestämt Glimminge, Klippan, Båstad, Torekov, Ängelholm etc. inte världens bästa väder men humöret var på topp ändå, blev ett par turer med bil, lite golf (oväntat kul och oväntat bra för att vara år och dagar sen jag spelade sist, puttningen kan dock diskuteras.. fortsättning följer ;).

Har käkat körsbär i mängder (även fast att jag är allergisk.. ibland), god mat i MASSOR och detta med stora bokstäver :).. efter fredagens stopp i Klippan så var de knappt att jag kom in i bilen då magen hade ökat i omkrets, hade vi inte haft all packning i bagaget så hade J fått baxa in mig där.

Nu är man tillbaks på jobbet igen.. segt värre, har precis fått mersmak på ledighet och allt runt omkring (beror detta på fredagen mån tro ;)


Bild från ett grått Killeröd där vi stannade för härliga räkor, 5 minuter senare så gassade solen..

TGIT

Torsdag och jag är ledig, härligt härligt.

Igår vad det jobb halva dagen för att sedan korka upp tillsammans med Fia, rosé ute i trädgården tillsammans med eftermiddagssolen för att sedan inta en superb måltid inomhus och mera vin, därefter bar de av till Twin för att pimpla lite mer och bara mysa.. mycket härlig kväll.

Vaknade till med ett ryck imorse och insåg att mitt dumma jag aldrig skulle bokat upp mig på en tidigt tvättid då jag för en gångs skull har sovmorgon.. snoozade lite och sen blev de intensivtvätt med det allra viktigaste.

Har chillat i soffan tills nu och ska styra lunch snart va de tänkt, sedan bär de av till gymmet och ikväll är det myskväll.

Tidig uppstigning imorn för att brumma nedåt i Sverige, närmare bestämt skåne, ska bli mycket trevligt.. skönt nog har vi fått låna Johannes bil (det tackar vi för) och i och med detta så är tidspressen inte lika påtaglig :)



Toodels



God tisdag

Jobb fm/lunch och sen leedig.. blir häng i gäng med mitt crew bestående av Fialotta.. eventuell träning ska också hinnas med.
Kanske hittar på något bus med min sambo med, sånt som märks.. beror på hur pigg han är :)

Jobb imorn också och sen är man ledig, underbart skönt.. ge mig fint väder tack!

Uppdatering i brist på annat

Vilka bloggsvackor jag har men nu ska jag allt försöka plita ihop ett inlägg utan dess like.. (?)

Har sedan förra gången hunnit med att..
fira midsommar - gryt, en salig blandning goa' gubbar och gummor, vin vin vin, midsommarstång...
bli kastrull.. och lite stekpanna - b la twin och parmiddag
besöka Hasselö samt westerviik -  härliga östkusten, supergod mat och sällskap av samma slag, båt, cykel, sol
haft lite semester
börjat jobba och detta på allvar = mycket! klockor klockor klockor
(ett smärre utplock här ovan)

Är för tillfället gräsänka vilket suger, sällskapssjuk som få och inte en kotte hemma här i staden.. och just tillfällen som dessa så är ju suget efter ett twin-besök och lite rumprock med nära och kära ännu mer lockande.. skärgårdshäng med alla internationella stolpskott ute på en ö à la sthlm skulle jag inte heller tacka nej till (vilket är precis det jag fick göra då mina jobbtider inte var "bortbytbara".. attans)

Nope får väl hoppa runt hemma i vardagsrummet och lira luftgitarr och dricka vin istället för att hänga läpp.. fast nej, då va jag ju tydligen "tragisk", eller hur va de ;) ..



"I wanna rock, I wanna rock, I want to rock.."