Kort och gott

.. huvudet dunkar, fingrarna knakar och ögonen stängs var och varannan minut.. korrekt, det är tenta-time som bara den.. statistik 2 heter ämnet och Elena heter jag.

Sign ut, slut.

G'day mate..

..och för exakt en vecka sedan vid denna tid så hoppade man ner under ett täcke hemma hos kusinvitamin i Göteborg för vidare transport tidigt i ottan till Landvetter och sedan Englandet.. om jag kunde "backa-stanna-stå still" med tiden så hade jag backat den dryga en vecka..

Runt klockan nio på morgonen i detta "nya, främmande land" så insåg jag till min stora gläjde att jag inte va ensam svensk på flygplatsen och pusskramkalaset var ett faktum.. dagen fortsatte sedan i denna svenska anda då vi besökte IKEA samt ett A6 size XXXL.. jag blev snurrig i huvudet av alla butiker så sippade Starbucks och klämde i oss köttbullar istället.. gött (som man säger i götlaborg..för er som missat detta!)
Kvällen resulterade i en otroligt mysig för att inte tala om god middag på en härlig restaurang precis i kanten av "the tyne" (jo visst förstår ni.. nu kan man både de ena och de andra.. är nämligen den flod som flyter genom N.Castle.. därav namnet "Newcastle upon tyne".. stolt över mina nya kunskaper ifrån min resa så tänker jag nu fortsätta..)

England och dess härliga jag-dricker-öl-mitt-på-dagen-och-kollar-på-fotboll-kultur gjorde att vi hängde på Nancys vid lunchtid för en energikick, fotboll samt en omgång biljard.. blev vidare en svensk afton med ansikten av internationell genre, snaps, små grodorna och aa.. för att nämna lite av en fullspäckad kväll som denna.. :)

Söndagen va luuugn, så luuuugn att jag nästan fick ångest för att jag spenderade dagen som en död sill mestadels med huvudet under kudden.. eller nae, ta bort ångesten och addera ett leende istället.. fick mat serverad framför en omgång "Vänner" och detta i de bästa sällskapet.. en luugn men otroligt härlig söndag :)

Måndag och tidag va kultur på hög nivå.. kultur i form av Yoko Ono utställning på ett närliggande museum i säkert hela 20 minuter (men vi va där iaf!).. det blev även mer öl.. och medföljer då gör även fotbollen.. så yes, snart är man fotbollshuligan också.. "Forza..." ska bara komma på ett passande lag att heja på också :)

Dagarna flög förbi och igår (onsdag) så va de dax att flyga hem.. mot min egen vilja, underbart härliga dagar som inte borde få ta slut.. funderar på att bli fotbollshuligan på heltid och bosätta mig "in the land of g'day mate" en tid för att forska vidare i ämnet..



Fantastiskt bra helg!






Allmänt tråk

Mycket lite har skett i mitt liv sen sist.. jobbat hela dagen, följt av ett pass på gymmet (gäller att pass-a på när man jobbar i anslutning till gymmet) och förstås lite ekonomistyrning i vanlig ordning.. vill att de ska vara lördag och done and done så jag kan börja lägga fokus på andra saker.. bättre saker! (please let me pass the test!)

Imorn ser schemat ut som ovan bortsett från att man subtraherar bort gymmet och adderar ett litet höken seminarie istället.. fina grejer!

Sjukt kul inlägg de här måste jag erkänna.. men det va bara för att meddela att jag lever, återkommer inom snar framtid..



Night.

Freitag

I vanlig ordning så har även denna dag flugit förbi och jag har knappt hunnit öppna ögonen förens de är dags att stänga dom igen.. kan ju tänka er hur jag ser ut när jag går omkring och blundar, men att ibland tar de sin lilla tid att vakna till liv..

Inledde dagen med några härliga timmar Externredovisning där våran lärare pratade mer om sin uppväxt i Kiruna och om någon förgiftad sjö än om ämnet i fråga.. men de förstnämnda va desto mer intressant (eller om de andra va totalt ointressant..hmm..) så de gjorde inte någonting..

..efter detta så svischade jag hem för lite plugg samt energipåfyllning aka lunch, för att sedan hoppa på "the green bus" till jobbet.. fyra fullspäckade, för att inte tala om internationella timmar då jag fick prata mer engelska än svenska.. till min glädje förstås, då jag starkt funderar på att utnämna förstnämnda till mitt nya modersmål pga den otroligt höga kvalitet jag besitter vad gäller detta language.. ja ni ser.. både i tal och skrift - lysande sickan, lysande!

Nu sitter jag tragisk som jag är och plitar ner lite eko.words inför den stundande tentan.. fab-fredag..

Imorgon fyller annie stor flicka.. vilket i sin tur leder till ordet kvinna (hehe no shit!).. hon blir hela 22 vilket ska firas med pompa och ståt (skumpa och tårt' ...a)

Håll i er.. men innan kalaset så ska jag jobba imorn.. inte gjort de på ett tag (liar), så blir till att låsa fort efter mig imorn för att vidare inta odengatan, trevligt!



Trevlig afton alles!

Vad hände?

..Elena goes ekonomistyrning en onsdagskväll då övriga bönor ska ut och svira..

joo men eko.plugg är såå mkt roligare (?) därav diss a la mina kära vänner.. i detta ligger ingen sanning utan enbart lögn!
- vill också rocka rumpa, men som den vuxna (?) själ jag är så har min självdiciplin tagit över (?.. frågetecken i överflöd), en utgång får de bli på lördag då anntheman fyller "hipphipp.. hurra", innan dess så pluggas de och jobbas de sjukt mycket för fröken Rönnmark..cash is king och kunskap är källan till lycka (? as if..) jag är int' bitter ;)

Dagen i övrigt har bjudit på förvandling "smutsiga kläder goes rena" som ett komplement till frukosten imorse.. sen blev de eko.plugg samt lunch och träning med Sara.. trevligt värre för att inte tala om vilken träningsvärk jag kommer att ha imorn - ge mig!

Imorn blir de seminarie tätt följt av jobb.. från klarhet till klarhet (cash is king every day - all days.. always :P)

Nu: Fokus!


Skål

Åre(dan är man tillbaks)

Efter intensiva dagar i Sveriges norra delar, närmare bestämt Åre så är man hemma hel och aa hel.. en riktigt härlig resa i trevligt sällskap med snön på våran sida, alkohol i magen..aa kort och gott de va riktigt skoj.
Skön åkning i en kombination av afterski, Bygget, god mat, svarta kameler, snake eye, vita kameler, schteekarnsatanliggarnraggarn, modelläventyr, exklusiv plåtning a la David Einar.. aa där har vi de, fem av fem toasters - kanonkul!

Efter intensiva dagar så bar de av hem till mor och far för ompackning av väskan för att sedan bege mig ut på äventyr igen och denna gång va de Peking som fick ta del av min närvaro.. mys med brudarna brus i nkpg (staden som så gärna vill vara lkpg;), lite ponnyridning på fredagen och shopping samt utgång på palatset på lördagen - även denna vistelse får en väldig massa toasters - kanonkul!

Har även dykt upp ett till litet äventyr.. litet kanske de inte är men det är ett tag kvar så det är en bit bort och då ser de ganska så litet ut.. operation-Elena-goes-to-canada-halifax-this-fall kallas äventyret, ska bli kul jul :).. hänga gäng med kanadensare, frysa, kolla hockey.. eller iaf känna av att jag befinner mig i hockeyns mekka, provsmaka kanadensisk alkohol, visit NY-haha jepp jag vet att de är en bit dit men de är närmre än från schweden iaf :)..kanske även lära mig spela säckpipa nu när jag ändå ska till en gamal engelsk koloni.. haha som jag har längtat efter de sistnämnda (?)

Där har vi de gott folk.. sen icke att förglömma så har jag ju äventyr på g inom snar framtid as well.. england kallas äventyret - mörk öl, rött och runt, fotboll och regn :)..och sen en till ingrediens, the most important one.. ;)

Snabb update detta, för att inte tala om internationell.. återkommer inom kort med onödig fakta om vad jag pysslar med dagarna i ända.. wohoo, hörde jag jubel.. nope didn't think so.

Mors'