I huvudet på Elena

Nu e de tisdag och jag sitter o kombo-kollar på gynning à la kanal 5.. hett värre, om inte min kombo så gynning :)

Idag har jag tränat, pluggat och ätit kaka me kladd.. den va god och bakad av annas mamma (de tackar vi för!), grädden va gjord me omsorg, as in handvispad me gaffel av Tony.. vill man så kan man!
Mätta i magen så rullade vi ner från Dalviksbacken.. de gick fort!

På torsdag 13.15 åker dom tre musketörerna till götet (som tidigare nämnt), där ska jag få uppleva b la lindome samt ngn pizzeria av världsklass.. ska jag frukta detta eller? Dum kicka från Linköping som inte fattar vart man får och inte får vara.. du ger fan i o lämna mig där carro, hör du de!! Nae annie har sagt att de inte är så illa så får vell lita på bruden. Blir nog bra de där!

Nu ska jag snart sova för att orka me morgondagen.. 3,5 timmar finansiell planering, e redan exalterad (?), sen på kvällen blir de alkohol för att döva den ångest vi alla kommer ha efter morgondagens lektion, hallå glasbanken.. naedå så illa e de inte, vi ska ju självklart FIRA att de är ny kurs och nya förutsättningar (?)



Go'natti

Macroboken i micron?

Måndag equals 3 timmar macro.. sjukt bra början på dagen (och nu e jag nästan inte ironisk), överlevde och därefter bar de av till Clara´s för en god lunch me Carros och min favvo - Caesarsallat, mums!

Back to school och vidare plugg à la macro.. sedan begav sig hela gänget till gymmet för träning av olika muskelgrupper.. jag blev starkare i mina biceps (?) och emelie i magen, detta samtidigt som annie och carro viftade me armarna och hoppade runt inne i en sal bland massor andra fåglar (flax).

Skönt och värk i hela kroppen.. hem och laga köttfärssås (ojojoj orginellt värre) och nu har jag pluggat lite till.. låter ambitiösare än va de är vill jag lova.

Sjukt kul dag, aa faktiskt.. en del skratt emellan varven (hallå Norge)

Imorn blir de skola i ottan även fast vi inte "har" ngn skola.. as in lektioner men fasiken va vi ska vara flitiga ändå. Sen har anna lovat och bjuda på kladdkaka i Dalvik för att hon har flyttat.. god lunch så de får man inte missa! (bör jag nämna att vi ska gymma efteråt..;), nu kan man ju nästan tro att vi lagt om helt, "nytt liv, nya vanor".. men kan lugnande säga att på onsdag blir de kåren och sen partaj i götlaborg tors-sön.

Har förövrigt köpt klackar idag så nu jäklar ska här sviras.. kommer sluta me att jag ligger som en intrampat tuggummi mot marken men vi gör ett försök.

Sun(ny)day

Vaknade morgonen till ära av att de va vitt utanför fönstret.. vitt OCH sol, sen när hände detta?
Fick lite sälen flashbacks och i takt me detta så försvann snön, well fick njuta en kortis iaf..

Blev en morgonpromenad och en tripp till solen.

Brun (?) om nosen bar de av söderut.. mor och far skjutsade mig, thanks a lot! :) de tycker vi om
Blev ett stopp på Maxi me för att inhandla förnödigheter.. sen hem, på me träningskläderna och sen iväg till gymmet.
Hela en timme va jag där, sen om jag gjorde ngt är en annan femma men där va jag iaf, skönt att få igång blodcirkulationen igen vill jag lova.

Hem för dinner (without wine) och lite macroplugg.. de ni, mitt nya liv tog fart redan INNAN måndag (hallå hurtig), bara hoppas de håller i sig tills efter måndag me.

Plockat upp väskan har jag också gjort, som förövrigt snart ska packas ihop igen, tvättat har jag också hunnit me och nu kikas de på Coyote Ugly - het söndag!



School (of rock) imorn 09.00.. hallå 3 timmar

Tröttisa

Dagen inleddes me wake-up-call à la carro, trevligt men under mindre trevliga omständigheter.. när ja pallrat mig upp på mina sjukt ömmande ben så kom bror ut nyvaken och började härja om att han försovit sig och behövde skjuts till skolan.. hallå morgonprolle sa jag och tvingade fram ett leende (?), klart syrran skjutsar (så lät de dock INTE i morse).. pga regn och rusk så ställde jag in min prolle och susade förbi gymmet efter att ha släppt av bror.

Blev ett otroligt intensivt träningspass (?), jo tack rörelseförmåga som en 85 årig tant utan ben och noll koordination.. skadade mig som tur va inte på alla tunga (?.. ytterligare frågetecken) vikter. Hemgång och grymt stolt över mig själv.. första gången jag närmat mig gymmet på en sisådär 2 månader ????? (en jäkla massa frågetecken), nej gott folk de är faktiskt helt rätt.. illa av mig men tid och ork har faktiskt inte funnits.. kommer på måndag, då börjar mitt nya liv.. hallå beach 2008!! (hallå karlsson, nu får vi allt se till o vakna)

Imorn blir de prolle vill jag lova.. på ett eller annat sätt, lite mer rörlig i mina leder borde jag vara då.. min mor har fått massera in ont-i-musklerna-salva à la min rygg/axlar nu två dagar i rad.. hallå stelopererad!

Nu e jag uttråkad och trött, funderar på att somna i soffan till en rulle me Sarah Jessica Parker.. "Familjen e värst..ngnting".. eller "välkommen till familjen" hette den nog, same shit ;)
Imorn kommer släkten hit för att fira att bror har blivit myndig och fri till att göra vad han vill (?), de blir trevligt.. kusinvitapolismin unt fredrico kommer även infinna sig till min glädje, blir kalas de där (bokstavligt talat).

Innan folket anländer så blir de återigen citybesök me elin ggr 2.. sjukt bra!



Hallå trötter




Life sucks and then you die!

Optimist-javisst!

En sak har jag iaf lärt mig och de är, take no shit.. nu får de va slut me de.

Fullt fokus på de som verkligen betyder ngt.. och mindre på de som inte är riktigt lika important, blir allt klokare även om de inte alltid märks, dock ska jag får de att märkas desto mer nu.

Gymmat en sväng denna morgon.. de gjorde ont överallt, bär av inåt centrum om ett par timmar för mys me min simmerska Jenn the man och Elin, gotti.. dom e bra på att vara bäst dom två!

Upp me huvudet, blicka framåt!

Sälen, snö, skurt och taxi

Då va man hemma efter fyra dagar uppe i norr.. ont i kroppen, seg i knoppen och sjukt mkt klokare (?), galet kul vill jag lova.

Söndagen resulterade i tidig uppstigning för att sedan fräsa iväg uppåt, jag körde och därav kom vi fram otroligt snabbt (mm gick praktiskt taget som på räls). Stack och handlade när vi slängt in grejerna i vårat mansion, har nog aldrig handlat så mycket proviant på så kort tid.. de va speed-shopping i all ära, en vagn, tre tjejer (ready, set, go!)

När vi kom till stugan blev de taco och alkohol (välbehövligt efter en sådan lång färd me mina hyperaktiva brudar;), efter gottis blev de taxi till HC (antalet ggr vi åkt taxi går faktiskt inte riktigt att räkna ut - sjukt många, mer eller mindre jämt faktiskt.. ordet kommer me andra ord bli återkommande). Väl där så blev de ännu mer dricka, partaj, dricka och slagsmål (?) för att senare på natten däcka på vårat (mitt och carros) sovloft, indeed va mysigt!

Rullade ur sängen på måndag morgon pigg som en lärka (almost, va ju snowboard på g).. hoppade bokstavligt i våra ytterkläder och tog en taxi (nr.2) till tandådalen för att inleda våran skiweekend. Lite smådisigt och kallt (for sure, e ju lokaliserade längs me sydligare breddgrader i vanliga fall, inte vana me temperaturer under +5 ). God lunch, nice afterski och en trevlig utslagen kväll.. sällan ja skådat så många trötta människor samlade på en så liten yta.

Tisdagen blev de åkning igen (och taxi dit förstås), denna dag va de strålande sol och klarblå himmel, kanske inte att ja klagar (isåfall på backarnas längd, eller snarare "olängd"), sjukt taggade efter en så bra dag i backen så stack vi hem och afterski:ade i bastun (som vi ringde och me hjälp via telefon fick höra hur man skulle få att fungera), varmt va de och som svampar drack vi.. mumma! Mycket trevlig kväll me allt va hemmafest står för, om några kan lyckas så e de vi!

Onsdagen vaknade ja me smärre huvudvärk och utanför så snöade de och va disigt.. men me min inställning as in "fear no snow" så tog vi återigen på oss våra pjucks och våran övriga mundering och trotsade allt va väder heter, iaf en liten stund.. sedan blev de varm choklad mellan varven i backen.. dagen avslutades me öl och pizza i tv-soffan. Ja våran tv, den ni.. avundsjukan skulle skölja över er likt en våg om ni såg den.. stor som fan, ny och otroligt fungerande (?)

Packade och städade ur lyan imorse och nu sitter man hemma i linkan och är rastlös, uttråkad och way to tired för att röra på sig. Tur man har att pappa e en ängel och kirrar film till mig - "Tjejen som inte orkade"

Tack som fan för sjukt bra dagar gänget!!

Nu laddar jag om batterierna, får skjuts av min otroligt snälla far ner till jkpg på söndag.. skola måndag och onsdag. kårkväll den sistnämnda dagen och sedan gbg weekend tors-sön. Mr och Mrs Lillevang flyr landet och klart vi är där och våldgästar lyan då.. hallå "Push" ;)



VADå ont i vaden!


Blåsväder

Vaknade upp av att Gudruns syster Rut (?) stog och blåste hål i väggarna i morse, lite regn på de och saken e biff.. me andra ord så uteblev min morgonpromenad.

Åkte till ikano, eller snarare blåste dit me Elin.. shoppade både en och tre saker (för de va jag värd).

Stack hem för att packa de sista och nu e jag färdigpackad (voila.. utan alkohol!)

Nu inväntar jag mina bönor som anländer i storstaden runt halv sju.. efter att ha plockat upp pärlorna så blir de wine n' dine hos familjen Ronnmark, och NEJ de e inte jag som lagar maten så de ska nog bli gott :)

Imorn runt en sisådär nio så bär de av.. Garmin och brudarna ska försöka ta sig uppåt landet, fortsättning följer..

Jag och min vagn

Nu har jag varit på glasbanken.. fick ta vagn idag för att få me mig allt, visst att jag inte tränat på ett bra tag men me mina biceps back in the days (?), e de fortfarande oklart om ja hade orkat lyfta (är de kanske så att ju högre procent, desto tyngre.. haha just kidding mina vänner.. ja e inte blond;), well well.. en sak mindre att göra imorn.

Nu ska jag gå ut och kippa luft, rensa huvudet och lyssna på musik.

Ciao!




Buddha

Tentorna e över (för ett tag iaf).. känns så sjukt skönt, nu e de dax att koppla bort skolan en sväng och därav sälenweekend söndag-torsdag-nice!

Värmde upp lite för vad som komma skall med diverse glas på "8 glas" igår.. nästan hela sälengänget och några till speciellt inbjudna.. mycket trevligt för att inte tala om spårat (iaf om man frågar carro.. aka buddha). Helt otroligt va lite alkohol kan smaka gott när man är färdigtentad..

Idag bar de av till Linkan, möttes av bilen och mamma, åkte och tog stick i armen och nu sitter jag hemma och bara myser.. trött som få men de ordnar nog upp sig, får se vad kvällen har att bjuda på (detta då nästintill alla min solstrålar begett sig norrut för att styra upp partylivet i Åre)

Imorn kommer brudarna brus hit och sussar.. emelie, annie och buddha ;), skål för de, emelie fyller ju 20 den jäveln så de måste styras på ngt sätt!

Innan ovannämnda flickor entrar staden så ska de hinnas umgås me Elin (me bröna), städa bilen (?), sätta på takbox, kolla när pappa vallar min bräda (as in komma me glada tillrop och dylikt, serva me dricka m.m.) samt shopping på glasbanken (om ja inte tar mig i kragen och åker dit nu dvs.. hmm)




Sola och bada me Piña Colada



"Party in the moonlight, dance through the sunrise.. I'm not moving from the dancefloor"
Fonzerelli-Moonlight Party (Dj Tiesto remix)

Sicka toner.. ljuv musik i mina öron, bokstavligt talat.

Ta mig utomlands NU, jag vill ha sol.. bekymmerslöst liv i värmen sökes!





(De här kallar jag fest.. "I'm not moving from the dancefloor")

Welcome home!

Annie har nu entrat sverige och istället för att rulla ut röda mattan framför hennes fötter, bära hennes (carros) tunga väska, laga gourmetmiddag och supa henne under bordet så sitter ja me kapitel 14 - Budgetprocessen.. hoppas du har överseende me detta Annie. De sistnämnda kommer bli av inom kort ändå, just wait!

Jag har trååkigt, otroligt effektiv inlärning detta.. tvångsmata huvudet me kalkyler, processer, siffror och procent och utöver detta en väldig massa information, jo tack i övrigt känner jag ett otroligt hopp inför morgondagens tenta (hallåååå VG)

Nyss ringde martin å de laddade pojkarnas vägnar.. "Hallåååå skidor" hörde jag i luren och i och me detta så sjönk min koncentration à la budget ytterligare medans min snö-och-partypuls började klappa allt snabbare, säg ngn som inte e laddad på söndag (totaltagg!)

Nej om man skulle ta och fortsätta tragla kanske, försöka se detta som ngt kul som jag trots allt kommer ha nytta av i framtiden (har inte tid att lära mig tycka detta e kul, men I'll give it a try)




- Jag vill ha vår, resa en sväng och bara MÅ.. det m(v)år man bra av - ge mig!

Atjooo prosit

Så tragiskt att de blir roligt, haha.. ja ni mina vänner, de är carro och mig själv jag pratar om, dagsformen e inte va den borde vill jag lova..

Piiiiiip, skrek klockan imorse.. bankade på den i hopp om att den skulle sluta, de gjorde den.. snozade en sväng och gick sedan upp för dusch o frulle, levande död så tur att ingen såg mig (bortsett från mina kombos men dom e vana.. denna vecka e hell-week eller aa halva iaf:)

Stack till carro runt nio snåret, eller snarare annie.. först blev de en tur till djungeldoktorn aka. apoteket, carro hade lyckats dra på sig förkylning hon me (tro fan som ja suttit och hostat och haft mig hela veckan), köpte ngt esperimedicintox, bromhexin, alvedon och den obligatoriska nässprayen, haha tentavecka-no kidding!
Knaprade sönder våra piller, drack koppvis me kaffe samt kalkylerade.. efter en intensiv pluggstund me mer hosta och snytpapper än plugg så kurrade magen och vi gick till ica i en väldans fart för att inhandla proviant, den grillade kycklingen va slut och vi passade istället på att köpa godis för att sedan styra stegen mot ngt allt-i-allo-hak me tacobuffé, jag utnyttjade detta all-you-can-eat medans carro prompt skulle käka pizza, hostade och åt om vartannat.

Efter påfyllning av enrgi blev vi givetvis sjukt trötta, vilket resulterade i att vi däckade hemma hos annie (istället för att plugga).. men efter en kvart va ja på benen igen och försökte intala mig själv att jag va pigg (liar!)

Efter ytterligare ett par produktiva timmar, mer kaffe och dumlekola så begav vi oss hem och här sitter jag nu.. ännu ett kalkyleringskapitel smartare (?), imorn blir de budgetering och de ska bli sjukt kul (vem försöker jag lura egentligen?).



Peach

Plygg

Så va en tenta avklarad (hoppas de gick vägen).. one to go!

Däckade i sängen efter dagens tenta, men bara en snabbis för sen va de dags för att ta tag i böckerna igen, denna gång va de annan färg på dom och svensk text inuti.. de krångliga består dock (attans)

Nu har jag exakt 16 kapitel att lära mig om budgetering tills på torsdag 08.00.. jag och carro inleder operation-plugga-intensivast-få-högst-betyg (eller ett betyg överhuvudtaget)  imorn, cirkus nio blir de plugg i annies lägenhet (fast de vet inte hon om.. och kan inte göra ngt åt saken heller i o me att hon sitter på ett plan ngn stans över calcutta or so;)

Så kommande dagar blir plugg även dom, intensivare än förra veckan, hur nu de e möjligt.

Nu ska jag sova så jag orkar me den spännande morgondagen på öster.



Natti

Bonsoir!

07.00 idag skrek väckarklockan.. på en lördag? (jo ja tackar ja à la johan glans)

Kunde inte andas på grund av mig förkylning och började kippa efter luft mellan mina hostattacker.. god morgon världen? Eller inte, så de levande lik jag är dessa dagar denna vecka så pallrade jag mig in till gästrummet as in claes rum när Carro låg och snarkade.. jag bad om att få sova en timme till även fast vi bestämt oss för att starta våran studieverksamhet i ottan, carro va inte sen me o somna om och fortsätta snarka.

2 sekunder kändes de som att jag fick sova och sedan fick jag bege mig upp förkylning och sömnbrist till trots, frulle och genomgång av gamla tentor (ska nog inte skrivas i plural vid närmare eftertanke- GAMMAL TENTA)  för att runt halv elva bege mig inåt stadskärnan equals the school.
Carro den jäveln va ambitiös o åkte iväg och jobbade istället, cash is king!

Plugg, plugg och mera plugg blev de idag, Emelie och jag har tagit oss hela TVÅ välförtjänta raster under våran tappra tid i skolan.. rast nummer 1; inköp av redbull, rast nummer 2; införskaffning av proviant.. har nog aldrig varit så roligt att handla förut.

Kom hem vid strax efter 19, time for tea and then back to the books.. stängde dom för dagen för en dryg halvtimme sedan, underbar lördag?
Om vi säger såhär, min benefit överstiger INTE the cost of this activity, med andra ord så har jag en högre opportunity cost.. men men skulle jag välja att göra ngt annat skulle någon kunna falla offer för en negative externality på måndag när jag inser att jag inte klarat tentan.

Imorn är de skola 08.00, sjukt mycket övertid jag arbetat denna vecka må jag säga.. fast kikar man längre tillbaks i tiden och slår ut antalet timmar över den tid jag borde pluggat så ligger jag nog under average.

Om en vecka bär de av norrut för studentstyrkan och de är vell de snacket går om utöver benefit, profit och game theory.. me andra ord, de är de som håller oss igång.. bra att ha ngt o se fram emot, lite av en morot (eller va va de  vi kom fram till flickor?)

Nu skriker mina grannar åt varandra här i lägenheten brevid så ska nog gömma huvudet under täcket så jag inte blir vittne till något hemskt.. de e lite så de funkar här in the hood.



Sweet dreams

International

No I'm not dead (yet).. stuck in school with loads of books, yeah as you can see I'm stuck in the international-thing too, english it is!

Microeconomics this monday and I just can't tell you how excited I am.. gonna be so much fun, and then three days later --> ekonomistyrning, in other words.. 2½ days studying for that exam, hello life.. where are you?

Time flies and by that I mean days.. friday tomorrow, no wine and dine.. coffee is the new shit, redbull and coffee.. I'm gonna look like a living-dead-something next week, my pale face will totally match the snow up north which I'm gonna pay a visit next weekend (lovely)

School early in the morning, about 8 sharp.. I should really get some sleep now, but hey it is about 5 meters to the bed - I'm not quite prepared yet, so I figured I would entertain with a little swenglish words and anxiety regarding the exams before closing my eyes.

.. well now I'm prepared, I can feel it - hello blanket!



Sweet dreams!

God morgon världen

Detta gör jag enbart som en ursäkt för att slippa plugga, dock existerar inga ursäkter längre utan nu jävlar måste jag ta tag i mig själv, livet e bra tufft!

Pluggar, läser och äter choklad men kommer inte någonstans ändå (jo springer ju mellan chokladasken och bordet men de räknas inte).. boken ställer massor frågor till mig och jag ställer en, enbart EN fråga tillbaks, VART SKA JAG BÖRJA NGNSTANS?

Om ett tag ska jag träffa min Tropp, hon e snäll och bra och väldigt väldigt trött en dag som denna i och med Åre hemfärd i 15 timmar.. hallå sittsår!

Vad kvällen sedan bjuder på e oklart.

Centralstationen, sliten och seg

Glömde även nämna att jag och Carro träffade Anders på stationen, våran kära klasscompadre.. vi tror de va Anders iaf, han va sliten och hade svårt att slita blicken från hamburgemenyn men han verkar ha haft ett klockrent nyår han me så de e ju huvudsaken. Nu mår Anders inte så bra! De brukar betyda att man haft de trevligt föregående dag.. das is godt!

(Happy now?)

Götlaborg

Sinnes trevligt må jag yppa.

Inledde lördagsmorgonen i en SJ vagn från way back in the old days, fick byta upp mig i katrineholm o då blev de 2000 x:et fram till centralstationen i gbg.
Kusinen mötte upp mig där jag sprang runt förrvirrad som få och drog sedan me mig till Nordstan, ett trevligt köpcentrum me mkt kläder och annat trevligt.
Shoppade och kusinmyste och därefter blev de lunch o sedan mötte vi upp Fredrik, eller rägttare sagt, Fredrik mötte upp oss.. den stackaren hade inte mkt att säga till om bland alla påsar, kläder och roliga affärer.

Sedan kom en bakfull Carro in till stadskärnan och mötte mig, tur va vell de för annars hade jag aldrig hittat.. blev en mkt trevlig middag hemma hos henne me båda päronen, god mat och rödvin.. helt i våran smak!
Efter middagen tog vi båten (mm, ni hörde rätt) in till stan igen för att pimpla vin. Bryggeriet hamnade vi på och efter ett tag kom även damens bror och socialiserade me oss.. vi kollade på o-inhemsk dans och hade riktigt kul.

Söndagen resulterade i ytterligare en sväng på stadens gator och torg och efter detta blev de älg hemma hos Carro samt gäster (med gester). När vi tryckt i oss älgen så blev vi sugna på popcorn och vad passar bäst till detta, jo bio. "Eastern promises" hette filmen och handlade om ryska maffian, den va mkt bra och vi spekulerade län ge kring Kirill och alla tatuerade stjärnor.. när vi skulle till bilen efteråt så jagades vi utav ryska maffian som tvingade oss springa i en ryslig fart, detta samtisigt som dom jagade oss i sina mörka kostymer och utan fingrar (mm tydligen så gör man de som maffiamedlem).

Måndag och nyårsafton inleddes me en mycket trevlig promenad längs me Göteborgs vattendrag och alla fina östhus på väst, härligt. Efter att ha gjort oss i ordning så fick vi skjuts runt 14 till Sara där de skulle bli kalasmiddag på kvällen. i och me dom kunskaper jag och Carro besitter gällande matlagning så kom vi som nämnt ganska så tidigt. Blev fördrinkar, mer fördrinkar, vin, skumpa och massor gott.. trevlig tillställning som slutade me en strapats till staden (yes, vi gillar o hänga där:), efter mkt om och men så lyckades vi även komma hem och detta me taxi.. funderade länge över vem vi skulle offra o knuffa ut framför alla upptagna taxibilar för att dom skulle stanna.. som tur va behövde vi inte ta till detta medel utan kom hem relativt hela ändå.

Idag har jag åkt tåg hela dagen känns de som.. eller känns och känns, jag HAR.
Nu e jag hemma, trött som få.. ska slänga mig i sängen me tv-kontrollen i högsta hugg tänkte jag-nice!



Gott nytt år och god fortsättning