Back in business

Long time ago.. busy girl.

Minst sagt.. upptagen med mycket fast i väldigt begränsad skala, jobb och plugg.. så kan de går när man spenderar tid på kåren och caj för att network:a istället för att läsa om building networks i "organisation och ledarskap".. detta har jag nu ändrat på och networkar istället med författarna Bolman och Deal.. för fullt kan tilläggas.

Sommaren i övrigt har varit till belåtenhet måste jag medge.. inledde "ledigheten" me chill på hemmaplan ett par dagar och sedan begav jag mig i sällskap me min mor till Nice för att inkassera en nice bränna, käka nice mat och shoppa lite nice saker.. detta lyckades jag utomordentligt bra med och denna tripp får därmed 5 av 5 toasters - kanon nice!

Hem och packa om väskan för att sedan bege mig till västkusten och vårat härliga Göteborg.. där socialiserande jag under en vecka me stina och regina samt kusinen och en väldig massa andra trevliga ansikten.

Juli inleddes och därmed även jobb bland alla safirglas och batteribyten.. blev även en spontantripp till Båstad för att styra upp stället i samband me tennisen.. de gick fint och vi blev ombedda att komma tillbaks för att hjälpa till även nästa år (high-five Erika and Anja).
.............................................................................. (punkterna representerar schemat efter Båstad.. plugg och jobb)

Härlig sommar men me på tok för lite kvalitetstid me min babes i Linkan.. en helg fick vi dock ihop, även denna får 5 av 5 toasters!

På söndag kommer corolina hit och de är väldigt efterlängtat.. buddha-abstinens så de kommer rökelser ur öronen.. inte sådär jätteball.






So long alles, see you soon!