Plyggon

And she's back (on track).. har suttit som en idiot me mina andra vänner av samma rang och pluggat, pluggat och pluggat senaste veckan (veckorna?).. där av tråkigt liv, vilket i sin tur resulterar i obefintliga blogginlägg..

Nu e livet dock lite roligare.. eller snart iaf, tänkte att jag skulle ge er en lägesrapport;

Veckan har som tidigare nämnt gått i böckernas tecken (och nej vi snackar inte flicka som bor i havet nu..), av alla dessa böcker blir man mer eller mindre socialt inkompetent vilket har lett till sjukt dåliga skämt, skratt åt sådant som inte ens är roligt samt appearance som levande död.
Mitt i all misär har vi dock fått glädja oss åt de lilla.. Annie "vann på lotto" här om dagen för att nämna ngt, eller nästintill iaf.. kvinnan FICK tillbaks pengar när hon handlade i skolans cafeteria - dagen eller snarare veckan va räddad, Jag fick godkänt på min microtenta (efter att carro min ängel smugglat sig in på min mail och mot min vilja kikat resultatet.. you go girl!), Carros plus i kanten fick bli påskpengarna hon fick härom dagen.. hon sitter nu och smider planer à la spendering av dessa.. mkt roligare att "mind-shoppa" än att plugga! ;)

Nu skiner solen, de är snö, de är kallt och ibland är de varmt.. me andra ord vädret e jävligt skumt, i och me att vi inte har haft mycket annat att prata om i veckan (se socialt inkompetent här över) så är detta ett återkommande ämne, hallå livet.. vart är du??

På tisdag är vi en tenta fattigare (förhoppningsvis bestående) och sedan på fredag efter den andra tentan, så inleds operation-frihet.. ni hörde rätt, Carro lämnar oss för att hänga me Orup och Lena i gbg (trodde regina och rullstolen vägde tyngre, men men.. dock tror ja mest hon åker hem för att inte hennes kära mor ska behöva gå och lyssna på duon allderles själv, omtänksamt av dig corro:), jag och annie däremot kommer att bege oss på en två dagars tripp till mallis.. party fredag och lördag.. en klänning på de och lite brun-utan-sol på näsan och man skulle kunna tro att vi e utomlands.. om man bortser från all snö..

Nu e de snart dax för träning "inför beachen nästa helg" , so long alles..


Kaffe me mjölk

Bloggin', chillin', pluggin'.. yeah the regular stuff

Nu har jag precis kommit hem från ett magpass på gymmet me annie, sicka spännisar vi kommer bli (om 10 år ifall vi fortsätter i detta tempo.. troligt?)

Been a while since, och vad har hänt sedan dess.. mördartenta i lördags, efter denna så övervägde vi allihopa att hoppa i Munksjön men bestämde oss snabbt för att klubb enkelt på kvällen kunde vara ack så effektivt.
Stack till odengatan för att möta upp finbesöket à la gbg och sedan åkte vi (jag, annie och madde) till Max för en gourmet måltid och sedan shoppade vi förnödigheter till kvällen på MAXI.
Chillade för att sedan börja göra oss iordning.. emelie kom till annie och där satt vi som klistrade (?) i soffan framför mello.. efter en timmes musikunderhållning och ett par timmars vinförtäring så tog vi en taxi till anders lya för preparty me "familjen" ( - carro och anna.. dock drack vi för dom också) och ytterligare speciellt inbjudna gäster.
Trevligt i vanlig ordning och efter ett par timmars socialisering så gick vi dom tunga 20 metrarna till klubb enkelt för att rocka. Träffade både 1 och 5 faddrar, förtärde mintuu och dansade sådär snygga moves som bara pojkar och flickor kan göra efter 00.00 vid festliga tillfällen. Trevlig kväll och välförtjänt chill' efter våra 2 veckor me huvudet i böckerna.

Måndagen inleddes me jobb på A6:an, de gick vägen.. sen blev de tisdag och så va de skola as in macroplugg och därefter träning me Emelie ("Bitiga biceps" och "bitiga triceps" kallar vi varandra för och annie är "rutan".. för hennes heta abs).
Denna dag har gått i samma tecken som gårdagens.

Imorn ska jag och carro vara uppe me tuppen för att medverka vid en föreläsning och sen blir de jobb för min del.. har inte träffat donnan sedan en vecka tillbaks så om de blir skvaller eller 110% fokus on föreläsning de e frågan ;)

Annars i veckan.. har ytterligare ett jobb pass och sen blir de träning och plugg (ni börjar se ett visst mönster va;).. sen utgång på lördag för att fira att de är lördag och för att aa fira att carro är tillbaks bland oss dödliga.

Nu ska jag sätta mig ner och pränta in leasing i mitt huvud, de kan nog bli dagens höjdpunkt (hallå ironin)