Sämre, sämst

Precis så dålig har jag varit på att blogga på sistone, men har man sommarlov så har man :)

Inledde sommarlovet med en weekend i London med min J som också har sommarlov (bra jobbat:), underbart mysiga dagar både som turist och shoppoman (dock höll jag mig väldigt duktigt då bagaget redan vägde "weigh much"), blev en klänning plus sjal och nu filurar jag på att beställa glasögon även fast jag inte har något synfel i och med ett par coolingar som jag hittade på shoptop :)

När vi entrat link/norrk så va de bara för dryga natten och sen blev de jönk i ett par dagar för att vidare brumma hem och fira bror som blivit stor och tagit studenten (var är mössorna..?), även kusinvitamin tog studenten och det blev kalas på lördagen också.. vänner från norr, söder, öst och väst är också hemma och gör stan och det blev fika ggr flera på söndagen - trevligt.

Väcktes imorse av att en besiktningsgubbe plingade på dörren runt nio-snåret och skulle ta en titt på huset då dom tydligen ska spränga på vägen utanför the mansion, pang va kul.. nu skulle corolina vara här ;) (dock är hon tydligen ledsagare i skåne idag så får smälla med henne någon annan gång ;)

Kanadabiljett bokades även idag så den 28e augusti smäller de.. kul, nervöst, spännande mhmm säg något som jag inte känner inför höstens destination, ska bli kul.. tillbaks på svensk mark igen den 21 december..

I övrigt åker jag tillbaks till Jönköping med min sambo idag ;), visst visst nu har man gått och blivit med sambo.. mycket trevligt :)

Tillbaks till östra sidan igen på torsdag då de bär av tillsammans med dom små grodorna till Gryt.

SOMMARLOV!!

Nu är vi done and done och hur det än har gått på tentorna så skjuter vi upp de ett par dagar och njuter med stort N.

Fy fan va skönt, nu ska vi snart iväg och ääääta - hungriga som en flock vilddjur, därefter ska bönorna svänga runt på "den där båten" och jag sätter mig på en svettig buss hem.. det suger just ikväll, fast å andra sidan så flyr jag landet imorn och det ska bli wunderbart med stort W :)

"Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor..."