Kombinerat kul och allvar

Idag har jag jobbat, både på klockmaster OCH i form av hög aktivitet à la hjärna.. tenta imorn, håll tummar och tår för att de går vägen (har nämligen inte tillräckligt av dessa för att de ska räcka)

Kul på jobbet idag iaf, sålde både en och tre klockor samt fick agera smakråd ett par gånger och även slå in paket (övning ger färdighet?), emellan detta hann jag även äta årets första lussekatt samt förtära glögg till denna - gotti.

Nu har jag pluggat nyemissioner och fondemissioner samt en kombination av dessa.. roligare än så kan man knappast ha en torsdagskväll (joo om man heter Lena, som i detta nu sitter och förtär vin med sina väninnor, kul att ngn som är törstig kan råda bot på "torr tunga")

Får gå och ta ett glas vatten i brist på annat.

BTW (haha e du me carro eller ska vi översätta kanske;).. för övrigt, vart e min snö?? (nu snackar vi vit snö som låter när man går på den, INTE gul snö.. de e inte ok!)
Nu regnar de ju ffs (haha en till) ute, i och med detta så blir man blöt om man inte har ett paraply.. detta har jag förvisso men om de regnar en lång period så kan de bli jobbigt att hålla i paraplyt.. DE HAR REGNAT HELA HÖSTEN (stackars min lilla hand)



Wish me luck

Bonjour!

Uppe me tuppen? I wish, men nästan iaf.. klockan skrek och jag snoozade ett par minuter extra

Nu har jag pluggat ett tag, bitvis känns de jättebra och ibland mindre bra, gör ofta misstaget att jag "övertänker" vissa saker (dum som man e).. krånglar till de lite extra, haha som om de inte vore svårt nog

Snart ska jag hoppa in i duschen och styra upp mig inför dagens arbetspass.. ska bli lite småskönt o jobba even though att jag har tenta imorn, skönt o stimulera huvudet på annat sätt samtidigt som jag inte behöver få dåligt samvete över att jag sitter och "häckar".. jag tjänar ju cash istället och som ni vet; cash is king! ;)

Effektiv tid à la böcker nu pre-work.



Ciao!

JAFA17

Back from school.. men tro inte att böckerna e kvar där, knappast,
- HUR SKA JAG DÅ KUNNA  PLUGGA MER HEMMA?

Affred 9-18 och nu har jag tagit mig en välbehövlig påfyllning à la energi samt en paus, ska dock fortsätta snart - underbart!

Blev även lite prat om julmat under dagens studiestund, detta då vi ska ha lill-jul på lördag ett gäng och Annie ska griljera (?) julskinka.. tänka sig, vilken brud, detta samtidigt som hon ska rulla köttbullar, lägga in sill samt brygga julöl.. där snackar vi många bollar i luften, kvinnor kan!
Carro tog på sig att hugga gran, den tjejen me en yxa.. håll er inne gott folk!

På fredag spelar  Magnus Uggla i stan - "Jag mår illa"  ;)


zzzzZZ

Dåligt av mig igen.. vad gäller bloggandet, hängde i bra där ett tag men nu har jag tappat de igen, detta beror främst på omtentan jag har à la affärsredovisning på fredag.. underbart va kul de ska bli!

Intensivplugg i skolan heela dagen imorn.

Nattinatt
/Revisorn?

Summary

Och snart e veckan slut igen..

Vad har hänt sen sist, hmm.. jo just de i tisdags va de skola, jobb, middag avec ma mere et mon pere (franskan på topp givetvis), sedan begav vi oss till Kinnarps arena för att bevittna min bror och c/o vinna över HV, men icke sa nicke ngn vinst blev de inte. Bytte både bror och lag när trenden à la många mål tillfallit motståndarna.. satt och svor högt samtidigt som en mamma till min brors lagkamrat satt och filmade matchen, inget att filma muttrade jag och undrar hur pass mkt av de jag sagt som kommit me i hennes inspelning.
Efter matchen begav vi oss hem för att fylla på mitt matförråd samt sätta upp en lampa, nu kan jag äntligen se vad jag äter. (har fått gå på känn förut.. blev lite "hipphipp" över de hela.. "morot; det knastrar när jag tuggar på de, är de sand?")

Fick oväntat telenor besök på kvällen me (ska ju egentligen bjuda på gevalia när man får oväntat besök, men vi drack saft och åt gurkmackor istället)

Onsdagen innebar skola, träning samt fotboll.. en stor skara var vi som hejade på Sverige vill jag lova, vi skrek, vi svor och vi drack.. blev mer för vissa och mindre för andra, jag tillhör de sistnämna då jag skulle jobba idag (torsdag).

Uppe i ottan (inte riktigt men nästan), in till skolan för att göra mattequiz och därefter till A6 för jobb.. flöt på bra idag, hämtade även hem mina två nya vänner som ska sitta på handleden, den ena är röd och heter Dolce och den andra är svart och tituleras Gabbana, välkomnade dom med nakna handleder.

Imorn är de fredag vilket betyder en trevlig start på dagen à la ekonomistyrning (kalkyler för särskilda beslut står de på schemat), därefter blir de träning av obefintliga muskler och sedan ska jag och Carro både börja OCH slutföra ett arbete va de tänkt. Framåt kvällen kommer tjejgänget hit för att smaska tacos (mm dom vågar för dom kommer hit i flock och då är de ingen fara;), spana in Idol och snacka skit - trevligt (och gott)!

Studier i affärsredovisning kommer sedan att dominera denna helg!



Nattinatt



Quite boored

skoja inte, finns de något som är tillfredsställande med kalkylering?? möjligtvis när man slår ihop boken och förstår hela innehållet, en liiiten bit kvar bara (kom igen Elena!)

Precis varit ute på en power-walk  i de underbara vädret, skönt.. hjärnan behövde de kände jag.
Gick extra långt bara för att slippa böckerna så länge som möjligt men ack, de gick tydligen inte hur länge som helst.. så nu stter jag och bloggar istället, haha självdiciplin it is!

Nu har min mams varit och hämtat ut min spruta!!!
Stämmer bra de, ni hörde/läste helt rätt.. Elena goes spruta på måndag morgon, som jag längtar - inte!
Nu ligger den inne i kylen bland frukt och diverse annat gott.. och NEJ tro inte att jag ska ta den själv (man va tvungen att hämta ut den à la recept.. sen är de givetvis farbror doktor som ska sticka mig i armen, till min stora förtjusning.. som alla ni som känner mig säkerligen känner till), mot livmoderscancer är de så de är ju bra. Bara otur att jag ska vara en mes när de kommer till saker som sticks.. tröjor i obehagligt material, kaktusar, NÅLAR.
Men men får tänka på andra saker som är värre helt enkelt.. krig, svält, aa allt sådant, kanske gör mindre ont då, eller ont och ont, vem försöker jag lura - DE GÖR JU INTE ENS ONT, är bara allmänt larvig när de kommer till sak.

Nu ska jag ta en dusch,

simma lugnt mina vänner

God lördag

Ligger och sträcker på mig i sängen med datorn i knät, fattas bara ett kylskåp bredvid mig och att ngn sätter på tv:n som är perfekt vinklad hitåt så har vi vad vi kallar en tvättäkta soffpotatis, eller aa i och med att de är en säng jag ligger i och inte en soffa så kanske de blir sängpotatis.. hur som så är de inget jag planerar att bli, utan jag ska snaaaart gå upp :)

Solen skiner ute och jag ska bege mig ut på en promenad tänkte jag mig, om de blir nu eller lite senare får tiden utvisa.. plugg blir de även idag samt socialisering me anna unt carl



Have a fab day!

Linkan

.. is the shit, yes!

Blev en otippad vändning och åkte hem igår kväll istället för idag, min chaufför skulle hem en dag tidigare så de va bara att haka (åka buss suger och därav ignorerade jag min chans att jag skulle kunna ha tagit den iag, bakis och mysig - nope hoppade de, så åkte bil hem nykter istället.. aa nykter ska man ju alltid va när man åker bil, iallafall om man kör.. dock så satt jag bara och "åkte me" - enough about that)
(Sorry damer att jag inte drack prit me er igår!)

Åt äppelpaj vid hemkomsten, det smakade bra.. förhöjde nöjet à la studier där på kvällskvisten.

Jobbade igår, de va riktigt kul.. känns otroligt bra de här :), hann även spana in en julklapp till mig själv på jobbet, varför nöja sig med EN klocka när man kan ha flera?
Sålde även min första klocka - en Armani och jag leder nu (eller aa igår, nu har säkert ngn gått om mig) ngn intern tävling där på jobbet - kul.

Nu ska jag snart hoppa i ett varmt bubbelbad (DE om något saknar jag i jkpg, ett badkar!), sen bär de av inåt stan me Elin (me röva), fikus och fönstershopping, ikväll entrar även Anna och hennes Carl staden, ni är saknade.. så de ska bli kul. Får se vad kvällen bjuder på.

I övrigt mår jag bra, fryser med jämna mellanrum och hostar när tillfälle ges men de hör vell årstiden till antar jag.



Dress warm.

After eight

..både gott och precis vad klockan är nu - efter åtta! (snarare efter tio-snart elva)

Inledde dagen med att masa mig upp ur sängen, motvilligt förstås.. sjukt varmt och skönt under täcket these days så man vill bara snooza bort hela dagen, men icke!

Idag inledde jag min karriär som urmakare och jobbade mellan 12-18, otroligt roliga kollegor och riktigt kul arbetsplats, jag har skruvat klockor, bytt batterier, slagit in paket, ätit fikabröd, köpt två klockan - ja mina vänner, ni hörde rätt, undra hur många jag kommer köpa under nästa arbetspass?
Tror definitivt jag kommer trivas!

Har även fått mitt julschema som visar att jag är ledig i mellandagarna till min stora glädje - yeah!

Efter arbetsdagen så blev de tortyr av hjärnan i form av derivering samt kalkylering.

Imorn ska jag återigen jobba, 11-17 är i tiden och innan de så blir de micro i skolan.

På kvällen ska Sanna firas as in förfest hos nämnd person och sedan club caj, dåligt att jag inte visat nosen där förut, men men dom som väntar på ngt gott (aa dom som brukar vara på caj.. ni behöver inte vänta så mkt längre - tada!)

I helgen blir de Linköping, och så har återigen en vecka sprungit förbi.. fort som fan, vilken kondis han/hon/den/det måste ha.

Nu ska jag måla mina naglar röda och sedan krypa ner under täcket.



Sleep tight


URbra Elena!

Precis va jag fick höra under min klockrena klock-kurs, haha rena rama urmakaren e tydligen va jag är.. dock rekomenderar jag inte att man lämnar klockan till mig för byte av batteri etc. eller joo kan man vell göra men de är på EGEN risk ;)

Fick även lite att läsa på tills imorgon, Tag Heuer, Breitling, Oris, Casio, Candino, Cartier, hardlexglas, 20 ATM, Titanium, packning och trycktest.. ja ni mina vänner detta är bara några få punkter av betydligt fler, men helt klart intressant.. har fått en helt annan bild på allt vad klockor heter, förut ville man ju bara ha ögongodis på handleden (vilket jag iofs fort vill, men men lite mer innanför pannbenet har man fått nu:)

Så nu e jag inte bara sugen på EN klocka utan på ett helt gäng nya små vänner, we´ll see.. :)

Annars idag, ja ni vad har mer hänt.. inledde min dag 08.00 i skolan med exercise 1 à la micro, tog en sisådär 35 minuter sharp och de skulle ha tagit 2 timmar, men att våran lärare var tydligen sjuk och med detta även mindre pratglad, så de gick foooort.

Nu ska jag plugga en sväng och sedan blir de en promenad, fysiskt OCH psykiskt produktiv en dag som denna - härligt aight?!

Sen bär de av till Torpa för att fira Jenny som fyller systemet idag, congrats!

Ha en klockren dag alles och glöm inte att de är fars dag på söndag, urbra att jag påminde er va ;)?
(haha sjukt dålig humor men en dag som denna så får jag använda mig av termer som ur och klock)



Nu är klockan 14.55

God måndag

Nyvaken och sjukt trött.. tror detta fenomen beror på att solen hinner gå ner innan den ens gått upp.

Början inte skolan förens vid ett men tänkte försöka ställa om från helgrytm till vardagsrytm.. då kan man ju ställa sig frågan varför jag gör detta försök en dag när jag HAR SOVMORGON, jaja

Sitter me datan i knät under en filt i soffan och lyssnar till tonerna av Zookey-Rise up som spelas på MTV, den e bra.. en av många sommarlåtar

Well back to the schedule, basic math for economics va de tänkt att delta vid klockan 13-16 (underbart!), känner att de va ett tag sedan, närmare bestämt 2½ år sedan som jag plöjde igenom mina matte c böcker och kan nog va både en och tre och varför inte allt.. som behöver repeteras ifrån den, så nu tar jag tillfället i akt ;)

Efter detta blir de gym, dissade skivstängerna igår och stack ut och sprang istället.. skönt men kanske inte riktigt lika givande, kan ha något att göra med att jag för närvarande har en kondition som ligger på minus (ändring på de)

Nu kom de upp en ny musikvideo här på televisionen,  ngn som spelar mentalpatient.. mkt bra låt men vad fan hände me mentalsjukhusen här i landet, hoho tvångströjor och alla tillbehör.. skulle behövas en sådan på många, tänk va en liten tydbit skulle kunna lösa problem!

Nu yrar jag, milt uttryckt och de bror nog på de här me sömnen eller den obefintliga rättare sagt.

Efter gymmet blir de shopping à la kylskåp.. och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på, gissar på plugg.



Att tro på sina drömmar är att gå sovande genom livet.(Kina)

00:33

Såå trött efter en otroligt ansträngande dag med allt va de innebär.. sovmorgon, träning, socialisering, sushi och soja.

Time flies when you´re having fun!

Blev en smärre förfest i våran "flat" bestående av en överförfriskad mattias, en lockig becks, en pratglad claes samt en vännina till ovannämnda karlar från den otroligt heta världsmetropolen - LINKÖPING :)
Trevligt värre!

Nu är dom inne i staden och gör den osäkrare än Bagdad.. akta er citybor!

Jag ska dock krypa ner under täcket för att undvika påsar under ögonen samt ett alltför hett temprament under morgondagen (resultat av dålig sömn)

Vill även passa på att välkomna min Anna och Carl hem ifrån söder.. hoppas ni haft en underbar vecka (välkommna hem till kylan!)

Gnatt

Om en vecka e jag i paradiset

Just waiting

.. for the bus! (fan va de suger att inte ha bil i denna stad.. min lilla röda kärlek står hemma, eller står och står.. tror min bror försöker tämja min älskling men vet inte om han lyckas.. han är tydligen inställd på att ta körkort.. fortsättning följer..)

Mössan på och nu är de bara tårna som behöver cover, i form av skor.. ska bege mig in till stan för att möta upp becki-B och matte-c(?).. jag och claes tänkte börja me att visa dom skolan (i avskräckande syfte självfallet..)

Sen blir de fikus och en sväng på stan -  trevligt!

Vad kvällen bjuder på är dock oklart i detta nu.. ett som e säkert är att utgång är borträknat för min del, har 250 sidor plus en sisådär 50 inlärningsuppgifter till måndag, isn´t life just fab?

Nope time to catch "röda-ettan"

Trevlig älg alles!

            

       


Nightinighti

Sweet dreams alles!

Dax att sova, för de är ju trots allt "en dag imorgon också" (haha nu lät jag som ngn i en betydligt högre ålder)

Träning early in the morning, eller såå early är de kanske inte.. relativt tidigt iallafall (och allt är ju relativt)

Foggy Thursday

Kände mig lite foggy i huvudet när jag vaknade i morse me, men de har börjat avta nu.

Kåren igår va riktigt kul, mkt folk, många djävular och massor blod.. happy halloween!

Vi inledde kvällen i Annies nystädade lägenhet, där drack vi vin, vin och återigen vin.. lyssnade på bra musik (tidvis) och snackade skit (sånt som bara flickor kan).. anna och hennes boyfriend tony joinade oss en sväng, de va kul.. övriga gänget va jag, carro, annie, emelie, anna och en emelie till.. om jag inte har heelt fel, vilket de finns en möjlighet att jag har.

Begav oss lite senare mot kåren, lagom mkt folk och lagom mkt dricka resulterade i en trevlig kväll.

Körde bortamatch hos carro, drack oboy innan vi gick o la oss samt snackade ännu mer skit, de är vi bra på.. eller skit och skit, vi analyserar saker rakt av.. vad vi kom fram till under våran oboy-sittning har jag dessvärre inga minnen ifrån.

Sov länge och käkade en god frulle innan de va dax för skola och microekonomi.. kändes mkt givande idag, och om jag ska vara ärlig så ljuger jag inte, trött som få men ändå knåpade vi ihop både en och tre supply and demand diagram me tillhörande gafer (alkohol och skola kanske inte är en så dålig kombination ändå..eller?)

Nu sitter jag och väntar på att Carro ska infinna sig här i Bagdad, vi ska äta godis och kolla på "Bridget Jones".. perfekt bakis-torsdag.

Imorn är vi lediga vilket resulterar i träning, plugg samt besök ifrån hemmaplan, becks och mattias(+1?) ska skina me sin närvaro.. blir trevligt!

Nu kallar TV:n och jag är inte den som e den ;)



Carpe diem!