Mallorca

Så va "hell week" över (förra veckan) och efter macrotentan i fredags så jublade vi i kör, om de lät vackert tänker jag inte ens svara på men underbar frihetskänsla.. iaf över helgen ;)

Emelie, Annie och jag styrde fotstegen mot A6 för shopping deluxe.. iaf för vissa, annie shoppade som om de inte fanns någon morgondag medans jag svor över min förmåga att INTE hitta ngt (strumpbyxor och alkohol räknas inte ;)
Efter svettiga timmar så begav vi oss tillbaks inåt stan, annie gick hem medans jag inte gav upp hoppet utan drog en runda på stan.. hittade lite smått och gott och gick hem gladare än under vårat A6-besök ;)

Blev lite mat på detta och sedan va vi helt utslagna (vilket inte gick för sig i och med våran "mallisresa" som va på ingång), gjorde oss i ordning och begav oss sedan à la röd buss (aa ni, nu behöver man inte flyga för att besöka ön;) till Emelie för att korka upp.. såå gott de smakade, blev en nostalgitripp för att sedan bege oss ner ett par våningar till fest à la 25 (Grattis i efterskott Oskar), alla va där.. i stort sett, aa förutom våran stjärna som va i gbg men bortsett ifrån carro så va dom flesta där iaf, bra stämning - mkt trevligt!
Vidare så blev de Twin för allihopa.. där spårade de ur för vissa, as in Erik och Micke, e man hungrig så e man och mat finns de i köket ;)

Sega men ändå kontaktbara så chillade vi på lördagen, detta tills de va dax för mig att gå på lägenhetsvisning.. gick under omständigheterna bra så nu e de bara att hålla tummarna! Sen va de bara att svira om igen för kvällens besök på Klubb Enkelt.. efter att ha klämt två bananas var så öppnade vi försiktigt våra nya flaskor, detta samtidigt som vi rynkade näsan.. men men efter ett glas så va vi på g igen.
Vid hemkomsten (efter mycket om och men.. tips; GÅ ALDRIG I NYA PUMPS ELLER MED NÅGON SOM HAR NYA PUMPS; HEM FRÅN KROGEN! ;) så va vi hemma hos ATM, vi kröp upp för trappan sista biten och tro mig de va pga fötterna.. annies nymålade naglar hade även fastnat i hennes strumpbyxor och detta gjorde att jag fortsatte hålla mig på samma nivå som golvet ett bra tag! :)
Blev återigen en lyckad partajkväll och jag e inte ensam om att vara förvånad.. de ni, e man i jkpg så e man (?)

Söndagen gick i seghetens tecken as in onyttigheter, film och chill me ett gäng lika pigga ansikten ifrån klassen, ett gott skratt förlänger livet och tro mig.. i söndags expanderade min livslängd me 10 år!



Nu e de ny vecka och detta betyder plugg, kår, linköpingsbesök och sedan besök à la linköping.. Coolingen hakar och även Ann lämnar staden, så de blir lugna gatan här!



Simma lugnt!