Valborg

Då har återigen en månad passerat och det är maj imorn, wohoo!

Har legat och latat i solen med Annie och Ernie idag, härligt men att man kan bli trött av att göra nada är fortfarande skumt tycker jag.

Nu ska jag svira om och sen blir de grill följt av Twin och "paraply-baren".

Valborga lugnt.

Buon pomeriggio

Hemma från jobbet, mat i magen och nu ska de läsas.. synd att jag inte får välja bok själv utan att det måste vara tråkigheter på engelska, men men.

Köpte ett par skor idag för er som känner att ni bryr er.. undra om det blir roligare om jag har skorna på mig när jag läser, hmm ;) ?

Lite senare blir de långprolle eller gym.

Ciao!

Onsdag

Morrn' morrn'.. då sitter man i soffan och äter frukost samtidigt som jag skriver här OCH kollar på "the voice", här snackar vi effektiv!

Bär av till jobbet om dryga timmen för jobb tills i eftermiddag, solen skiner för tillfället och jag hoppas att den skiner även imorn då jag är ledig (de två senaste dagarna då jag har varit ledig har tenderat att vara disiga och blåsiga, ingen sol på näsan då inte)

Nope nu ska jag ta tag i mig själv och sminka på mig ansiktet,

Fm.

Morgonen har rivstartat med tvättid och HÖK.. Fia lämnade mig precis och nu ska jag ta tag i lite härlig BE-läsning tills solen behagar komma fram.. snart tack, helst nu!

Tjohej

Och igen..

.. så va man här och hängde lite igen, massor inlägg idag för att kompensera dagar då dessa har uteblivit helt (finns inte en chans att jag kan kompensera för alla dom gångerna men jag gör ett tappert försök :)

Träning, check!
Lunch, check!
Handla, check!

Nu, snart, sen:

Tvätta
Fika i solen med tjejerna
Kolla HÖK-föreläsning på datorn
Läsa lite BE?



Nu skiner både solen och jag :)


London baby

Yes, då va de bokat och klart.. London 5-8 juni med min favorit, härligt härligt!! :)

Rekordmånga inlägg

.. då kör vi igen, fick precis reda på att veckan ända två timmars lektion nu också är inställd.. jag är med andra ord ledig tills nästa måndag klockan 16.. härligt härligt, men farligt farligt? risken att bli helt förslappad finns ju.. nae nu jäklar ska jag vara duktig och ta tag i detta.. en tripp till utlandet skulle dock inte sitta fel, hmm..

Solen?

För övrigt tänkte jag bara kolla vart solen håller hus, vi hade planerat brudhäng i gräset och solen idag men nu får vi ju skjuta upp detta.. eller hänga i gräset med brudarna ändå.. ?!


Grym på gym

"God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i köööööör.."

Vaknade upp under ett osynligt täcke av pollen och fem nysningar senare så var jag uppe på benen, nu har jag även fått i mig frulle och det bär snart av till gymmet för ett grymt pass.. nytt upplägg, nya muskler.. :)

I eftermiddag blir det HÖK-plugg med Fia och säkert en och sju koppar kaffe.

Snart är det maj.. en liten parentes för dom som inte hänger med,
Maj = tentor + plugg, jobb, bröllop, sol i massor?, grympågym, snart juni :)

Nej, nu ska jag hoppa på min racer-röda cykel och trampa iväg..


Vilken hemlig helg

Helgen har varit kantad av hemlisar men nu är den snart över och jag kan skriva öppet om dessa då vi redan har genomfört dem :)

Blev upphämtad i Jönköping i fredags för att sedan fräsa vidare på E4:an uppåt Linköping.. väl hemma besöktes systemet och ica för inhandling av mat och gottigheter till lördagen.. lördagen = MÖHIPPEDAG.. och jag va lunchansvarig..

Tiidig uppstigning för att smyga in och överraska kusinvitamin hemma hos min kära moster.. hon såg trött och lite förvånad ut när 7 brudar traskade in och drog upp henne ur sängen, på med dom übersnygga kläderna (??) och sen var de frulle.
Drog sedan med henne ut på landet för en ridtur vilket visade sig vara a piece of cake för henne trots att hon aldrig varit en hästtjej (ridande polis nästa?) .. efter detta va de strippaerobic och lunch i soliga trädgårdsföreningen (där jag även drog på mig en härlig liten bondbränna..)

Sen va de bara att bege sig hem till moster igen för vidare fixning.. middag, magdans och rödtjut, sen blev de Harrys och Sliver.. mycket trevlig dag måste jag säga, får hoppas bruden tyckte desamma (men hon är hes som få idag och skakade rumpa på Harrys scen igår så de betvivlar jag inte :)

Om ett par timmar så bär det återigen av till Jönköping och ikväll blir de brudhäng och chill/käk i mitt casa.




Marry this women you will? - No i am her father!

Run Forest, run..

Vaknade upp torr som fnöske i munnen.. jo tack, gårdagen var mycket trevlig och vinet likaså.. boxen tog slut relativt fort och de fick bli ett par baileys till kaffet.. nice!

Inledde dagen med ett seminarie i handelsrätt för att sedan plocka fram glajorna och sola nosen med en kaffe i sällskap stina och regina.. hem, lunch --> jobb, och oh vad jag jobbade, gick mycket bra.. efter detta så begav jag mig till gymmet, själv och i rusningstrafik.. men så länge fick jag inte köa för de olika maskinerna utan det gick faktiskt väldigt smärtfritt, löpsteget har man även plockat fram och oj vad jag ska maxa med start NU.. eller aa imorn förmiddag då träningen är inplanerad. (Blod, svett och tårar - nu kör vi ;)




Lillördag

Då va de lillördag helt plötsligt.. och snart är det helg..igen.

Blir seminarie i business ethics om ett par timmar tätt följt av plugg för att sedan ha mat-och-vin-kväll med ett gäng brudar lite senare ikväll, trevligt.

Nu: duschen

"Solen i ögonen och spilld mjölk överallt.."

Underbara dagar som jag farligt nog har trivts med som handen i handsken, varför kan man inte alltid få ha handskar på sig?

Vin, god mat, mys, partaj, härligt umgänge.. mm och detta är bara en bråkdel, hur kommer det sig att orättvist och underbart kan gå hand i hand, jag vill bara ha det sistnämna.. de förstnämnda kan ju i och för sig vändas åt flera håll, står man och kollar "utifrån" så förstår jag att orättvist cirkulerar även där och isåfall är jag glad att jag befinner mig mitt i.. glad är jag i och för sig ändå :)

Nu ska jag sluta skriva och snurra runt det alltför mycket.

Dax att ta tag i morgondagens artiklar inför seminariet och därefter blir det träning med Sara.




Tack.


Helg?

Känns som helg men de är det inte riktigt än.. solen skiner och min tillvaro också, ska snart iväg och möta upp Shadi för en kaffe i solen och sen blir det nog träning, härligt härligt.

Good morning sunshine

Vaknade upp av att solen sken in genom fönstret.. samt att väckarklockan ringde, tvättid och morgonpromenad (check!)

Nästkommande aktivitet på schemat är seminarie om några timmar för att därefter fika med fröken halifax no.2.. lite läsning a la business ethics idag och sen så är det inte så mycket kvar av dagen.. finns tiden så blir det även lite gym efter fikan.



Över.

God morgon

Frulle i soffan och the voice på tv .. god morgon alles!

Inleder dagen med business ethics och därefter så blir det träning och plugg, härlig lill-lördag men jag spar mig tills i helgen.


Have a nice day - Bon Jovi

JAAAAAAAAAAAA

Extern tentan gick mycket bättre än jag vågat hoppas på och jag kan nu lägga den bakom mig.. härliga tisdag!!

Vykort har man fått också.. nice :), det är otroligt mysigt med handskrivna små brev måste jag erkänna, mer personligt..

Nu ska jag ladda inför HÖK.



Fred ut.




Borta bra men hemma bäst?

Definitionen hemma är dock lite oviss, men men har ju två hem så om vi tänker på de sättet så är jag helt klart beredd att hålla med.

Varit hemma i linkan och latat mig sedan i torsdags, härligt väder och härliga vänner.. Sara på besök och aa en helt klart lyckad helg.

Fick skjuts hem av mams och paps idag (tack, ni är bäst!), blev även ett pitstop på Maxi för shopping av proviant.. väl hemma så har jag putsat och fejat lite så nu är jag redo för inspektion av lägenheten, inspektören är inte på plats förens på fredag men ska nog lyckas hålla det någorlunda fläckfritt fram tills dess :)

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen (varmt) och filurar över morgondagen samt andra världsliga ting.. blir träning imorgon inledningsvis och jag längtar redan, slappispåsk och energi till ett riktigt power-pass, blir pill med Kanada efter detta samt HÖK på eftermiddagen/kvällen.. swisch va dagen kommer gå fort och snart är det onsdag (.. och fredag.. och helg).

Nu ska jag fortsätta vila ögonen på "Skicka vidare", bra film!

GLAD PÅSK

Solen skiner, himlen är blå och man får äta godis med gott samvete till både frulle, lunch och middag - härligt.

Ett par härliga dagar med gänget, bio och bowling.. snart kommer Sara på besök och jag ska visa henne allt som storstan´har att bjuda på.. storans uteservering är väl bland de hetare ställena så dit bär de av framåt kvällen.



Ägg.

Uppdatering

En liten uppdatering sen förra inlägget..

En tur hem till linkan för 50 årsfirande av min käre far, riktigt lyckat och en väldigt trevlig tillställning med hela tjocka släkten på plats.. dagen efter partajet, med allderles för få sovtimmar i bagaget, så begav jag mig mot skavsta för en flygtur i riktning england.. ett par kalla timmar på edinburghs tågstation och sen va jag slutligen framme i newcastle..

Supermysiga dagar (i vanlig ordning:), bio, utgång, mat i massor, shopping.. aa hann även med en tur till kusten, de ni.. fråga mig inte hur de såg ut för de va dimmigt som fan. (men trevligt kan tilläggas :)

Hem till linkan för att mellanlanda i form av övernattning hos parenteserna och tidig lördagsmorgon --> jobb i jkpg följt av en utgång med brudarna.

Idag har jag legat i soffan och tyckt synd om mig själv för att jag är hes och låter som en 14åring av de motsatta könet och detta mitt uppe i målbrottet.. härligt. (tycker synd om er nu såhär med facit i hand)

Nu är de dax att tacka för mig och återigen krypa ner under täcket..



Godnatt (på svenska)