Djupdyk

Blev ett nostalgiskt djupdyk (haha, internt) me min swimmer till vän förut, hon e för bra den där flickan.
Säkerligen den enda jag känner som alltid har mål i mun och kan spotta tillbaks på varenda jäkla fråga, påstående.. aa you name it, you rock Jenna!

Smakade av sommaren à la tsatsiki och elefantöron.. gott men tyvärr inte grillat.

Sen blev de Santinis och massor kaffe, gotti de me.. trevlig kväll me andra ord.

Nu e jag packad.. eller aa nu är de inte alkohol vi snackar, nope min nya "rull-rull" e packad o klar för avfärd.. ringde corolina förut, hon skrek och var överlycklig för att jag kommer och våldgästar (haha hon e van vid de.. fast inte på sin hemmaplan, blir en ny erfarenhet), i och för sig va tjejen på 25 års fest och hade druckit alkohol, men de tog jag ingen notis om utan tog till mig alla glada tillrop likt en svamp som suktar efter vatten (thanks babe), hon ylade även om "visa dig stan, drinkar.." och dylikt, ser ut att bli en pre-nyårsafton imorn, provpoppa skumpa, skaka rumpa.. aa hela kittet, nice!

Först blir de dock till att göra stan på dan (ojojoj rimmat o klart) me mina två gbg-poliser, hoppas på att få åka plisbil men de är vell o hoppas på för mycket, jag och kuss kom fram till att de inte skulle funka me tjänstebil inom polisen (suck). Lunch och sedan möta upp carro för vidare guidning.. sedan oklart.



Grått nytt hår om jag inte hinner me o skriva innan måndag

11 år

Idag har jag shoppat, de e betydligt roligare än o plugga.. de sistnämnda har jag ägnat allderles för lite tid (hur mkt tid jag än lägger så blir de för lite på ngt knasigt sätt, it´s never enough)

Nu ska jag snart hämta upp mitt simmaress för en middag på grindstugevägen, vad som händer därefter e oklart.. e sugen på bio, we´ll see!

Imorn åker jag till landets västra sida, närmare bestämt göteborg, ska bli helnice.. sist jag va i staden så va jag där och sparkade boll, sprang på liseberg samt va allmänt liten.. nu e jag äldre, klokare (?) och betydligt mer törstig, blir ett bra nyår tror jag ;)

Nu regnar de ute och jag börjar helt allvarligt överväga att lämna landet.. you only live once, how come you do things you don´t wanna do? De e här den lilla elena kommer fram, hon som inte orkar vara vuxen.. ibland önskar jag att jag va 11 år och allt blev bra när mamma klappade mig på kinden, sådär som bara mammor kan. Man pysslade på dagis och de största problemet man hade var hur man skulle få plats me alla nya julklappar på rummet.. de va tider de!

Nu ska jag trotsa vädrets makter och springa ut till bilen.



"I´m singing in the rain.."

Hela havet stormar

Dimma, all day long vill jag lova.. ett vrak i spillror-indeed!

Ligger fortfarande i sängen.. haha you heard me, enda gången ja gått upp va när ja fick skjuts hem från elin c/o av en snäll Kersti.. jag o anna linkade till bilen, söta som få (?)
Tio timmar och i detta nu e jag fortfarande ett vrak.

Imorn blir de plugg, plugg och ytterligare plugg sen in till stan en sväng och brottas me alla rea-fanatiker.. ska shoppa resväska och byta en tröja.



Åfver and out

00:49

Julpromenad me B1 och B2 nu.. yes ni läste rätt, NU

Saknar mina vännor dygnet runt o ibland har nöden ingen lag.. blir bara en kort sådan, en liten christmaswalk sådär - mys ;)

Sen ska jag hoppa i säng, hoppa högt och landa mjukt - over and out, godnatt!

God Jul alles

Mätt, trött och opaketerad.. yes, that´s me.

Imorn kommer släkten hit och de blir julafton en afton till (eller mer dag/eftermiddag), kusinvitamin entrar även hon our place så de blir nice.. long time ago!

Hur som, väldigt lyckad och mysig dag me familjen.. fick finfina grejer, volumemaster från min nye vän Björn Axén, klocka, cash (is king), presentkort, tröja och massor annat smått och gott, thanks!

Som tidigare nämnt så kommer släkten imorn och vid 18 tiden kommer jag fly fältet och förflytta mig inåt stadskärnan.
Blir pre-party på ägatan me mina kaffebönor för att sedan bege oss mot Platå.. mkt folk me stort M kommer de va, skönt nog har vi allt kirrat o klart.. bord, alkohol, biljett - c´est tres bien!

Dagen därpå planerar jag att göra så lite som möjligt.. as in vara bakis, goffa och kolla film - heela dagen, mamma försöker dock att få me mig på ytterligare en lill-jul ("du kan ju komma lite senare".. jag? köra? annandagen?.. sorry mum, I love my driver´s license too much".. men men vi får se)

Nu ska jag fortsätta vara social, hoppas alla har haft en kalasbra julafton iaf.



Merry Xmas

Dan före dan före dopparedan

Stämmer bra de, eller nu är klockan förvisso över tolv (och ett me för den delen) så de va snarare igår men ändå..

Blev till o göra stan me flickorna idag på dan (som tidigare nämnt), köpte finfin outfit till juldagen, klapp till bror (nu e ja klaaar!) och därefter blev de kaffe me mjölk på Santinis - gotti!

Kirrade även bord på Platå på juldan, grymt mkt folk ute här i metropolen (och säker många andra också) den dagen på året.. alla e hemma, ute och sjukt onyktra.. vilken kombination!
Inleder kvällen me preparty på ågatan 2 för att sedan ta oss uppåt.. stämmer bra de, uppåt.. hade varit lättare om de va backe så man kunde rulla till Platå men icke.. får rulla hem istället ;)

Efter en dag i citykärnan så gick jag och Elin till Kikkobar för sushi och thai.. hyrde en bra (?) film och kollade på halva, sen kom Jennie och Anna och de blev TP och skitsnack.

Nu e jag hemma och funderar starkt på att dra täcket över huvudet.. tror nog att de blir så, snart iaf.



Natt

Good morning Linkan

Nu e man utvilad och fit for fight igen..

Jobbade 10 timmar igår, sålde massor massor och återigen massor - nice

Efter jobbet kom paps och hämtade mig i söder, de va snällt av honom tycker jag som aldrig fått me mig mitt bagage hem annars.. de är mycket och de är tungt.

Nu laddar jag för en dag me brudarna brus, ska in till city och shoppa sista klappen till bror och därefter blir de mys me Elin1, Anna och Jennie.. vilken kvartett.

Vad dagen har att bjuda på me ovannämnda e fortfarande oklart men något kul ska vi allt se till att styra upp.

De e kallt men vart e snön ("ingen som vet, ingen som vet, ingen som vet..")


Snö blir de dock om ungefär en månad, nu e stugan betalad och klar.. de enda som saknas e två VG:n på tentorna veckan innan (= intensivplugg från och me kalle på julafton.. underbart?)


Nu ska jag ut och göra stan osäker, watch out!




Enjoy Saturday


Jobb va de här

Precis de tecken som denna dag gått i.. isn´t it lovely!?

I helgen ska jag och systra mi äta kakor och borsta tänderna men de är internt så de mår inte ni mycket bättre av att veta.. haha kiss babe!

Carro e otroligt saknad, men de vet hon nog redan.. tur att hon har en ny mobil som hon tycker om att prata i så att hon kan teletracka mig, för de får hon göra (dock finns de en viss gräns som hon tenderar göra övertramp på ibland men man får ta tjejen me en nypa salt så de e ok;)

Annie, dig saknar ja me.. ge fan i o bli överkörd av en tuc-tuc eller likanande nu e du söt.. och köp gärna en sådan där söt hund som du o sara står o klappar på en av alla vackra bilder ni tagit hittills, gärna size zero.

Snart mina brudar e ja hemma.. saknar er alla, på me tomteluvorna så rockar vi!

Väldigt vänner-tillägnat inlägg de här men de är för att ni e bäst kort och gott.



Night


For my kuss

Glömt delge er ett min kära kusinvitamin har gått och förlovat sig.. fasiken va underbart, GRATTIS sis! :)

Busy girl

Morgonwalk me kombon.. mm så inleddes dagen, väldigt väldigt frisk luft fick mig att vakna till (hela 2 minus skulle jag tippa), därefter blev de storstädning i lyan så nu e de rent iaf, för hur länge vågar jag inte uttala mig om men just nu e de rent :)

Blev jobb efter de.. hämtade även hem min julklapp som ja nu sitter och vilar ögonen på - nice!

Efter jobb blev de plugg.. sanna+torpa= källförteckning

Kom hem strax efter 23 och nu sitter jag som en levande soffpotatis och kollar på oviktiga saker på televisionen samtidigt som jag deltar i samtal via msn.. ojojoj så sant som de e sagt, kvinnor kan göra två saker samtidigt!



Natti

Pressure

Indeed, så har man under pistolhot blivit så illa tvingad att skriva något roligt här i bloggen,,

Vad har hänt sen i fredags, well.. lördagen va de jobb som gällde och i och me att kvällen va oplanerad så hade både jag och carro i bakhuvudet att de fanns viss möjlighet till förtärning av alkoholhaltiga rusdrycker, av den enkla anledningen så packade ja min väska för att spendera ytterligare en natt på öster.
Min kära arbetskamrater måste tro att ja inte har tak över huvudet i och me att jag flertalet av mina arbetspass har kommit bärandes eller dragandes på väskor av olika slag.. till mitt försvar brukar jag hugga me att säga att jag får betalt för att göra reklam för dessa väskor, om de tror på mig eller ej är upp till dem, men rätt så trovärdigt tycker jag ändå att de är.
Well, efter ett intensivt arbetspass på hela 5 timmar så bar de av in till skolan.. visst vet ni, ja e ambitiös på både arbetsplats och i skolan even though its saturday.

Efter att ha suttit i skolan och skrivit på våran case-analys i säkert hela 45 minuter så bestämde jag, carro och anna oss för att magen skrek efter mat och att vi skrek allderles för mycket på varann (nope faktiskt inte), så blev till att styra stegen mot wok och c/o för en utsökt måltid à la chicken and cashewnuts - gotti

Mat utan dryck är dock inget att rekomendera så efter att ha käkat så blev vi otroligt törstiga och styrde stegen mot Karlssons för att möta upp de fyra musketörerna som denna kväll bara va tre.. sippade rosé och pratade sälen, martin blev så avis på våran trip så han avbokade sin halvbokade resa till solen och bestämde sig för att bege sig till sveriges snöiga paradis (?) istället.. mycket bra initiativ tyckte vi och beställde in ytterligare ett glas rosé. Filip vill dock gå på starkare grejer, tror han nämnde cognac men vi kom snabbt på att denna dryck skär sig me fotboll vilket vi skulle kolla på lite senare så han hoppade de.

På vägen hem till Mats stannade vi och införskaffade proviant as in candy och trippade sedan me raska steg mot gamla HLK, sjukt kallt ute.. brr

Fotbollen va helt otrolig, jag och carro satt som klistrade framför burken medans övriga mest satt och pratade och störde. Mitt i matchen dök den förlorade sonen upp och ljudnivån blev om inte ännu högre, men men i och me att han missat början på kvällen va övriga tvugna att delge honom vad han missat (för den här gången då)

Efter matchen begav vi oss hem genom metropolen mot slutdestinationen öster, galet drag på stan va de.. både poliser, fulla fjortisar OCH vanliga fyllon.. juneporten is the shit.

Söndagen resulterade i jobb och återigen jobb.. tur att man trivs, fick även finbesök ggr 2 ute på A6 så de va nice.

Kvällen resulterade i soffvrak, de va skönt och välbehövligt.

Dagen till ära har jag faktiskt tränat, de ni mina vänner va inte igår (jo om ni läser de imorn förstås ;), idag blev de lite springning på rullbandet samt ansträngning à la biceps och triceps.. och lite intervallkondition på de, konditionen är inte va den borde vill jag lova.. fyy

Efter träningen så blev de pannkakor me carro, gott och därefter fika me beatrice, mischalli, madde och så carro förstås.. mycket trevligt vill jag lova.
Va även och spanade in min förhoppningsvis framtida lya på odengatan, weei öster here I come (?).. eller snarare annie unt carro - weei, here I come

Nae de va allt för idag gott folk, so long och glöm inte att de är julafton om en vecka.. har ni inte börjat handla klappar så e de dax att sätta fart.



Åfver n´out

Monday morning

Nu ska jag in till stadens "tyngdlyftar-place" och bli bitig, därefter ska jag och carro powergå runt munken, hell yeah, måndag och i och med detta börjar mitt nya liv (yeah right, innan jul och allt.. kan tajmingen bli bättre;)

I övrigt bjuder denna dag på fika och socialisering med Beatrice och Mishalli.. och så Carro förstås, den sistnämnda personen åker för övrigt hem till gbg imorn och lämnar mig här, själv och allderles ensam.. hmm men ses ju snart igen, who knows.. kanske redan om ett par veckor ;)

Nu ska jag hoppa i träningskläderna, so long


Dimma

Har vi befunnit oss i de senaste dagarna, har pendlat mellan dimma och vrak.

Efter jobb i tisdags så entrade jag Niklas och Caesar Julius mansion.. nästan all julmat va slu så fick i princip slicka tallrikarna för att bli mätt och belåten, men att efter mkt om, men och rödbetssallad runt munnen så va jag i mitt esse.
Korkade upp min flaska rosé och drack ikapp me dom andra, de va gott och de gick snabbt.. tills att carro blev på lyset och började tjata om hemfärd.. as if sa jag och i ren frustration så hällde hon i sig 3 tequila och sedan vart hon tyst.. skönt tänkte jag och i mitt glädjerus hällde jag i mig en shot strårom i vinglas och såg om än ännu gladare ut, mums. I fyllan och villan bokades även sälenstuga 3 dagar efter januaritentorna, chill idé, chill stuga och chillat gäng - fint där!

Efter en bra "förfest" inför onsdagens fadder-/kårfest och bartömning begav vi oss hem till carro (my new home) för oboy-förtäring samt rostade mackor (tror jag), sedan däckade vi på våra förbestämda platser i hennes big bed och vaknade inte förens runt lunch dagen därpå.
Smått sega i kropp och knopp så insåg vi att "oj snart kommer anna", and she did.. halv fyra tutade hon på oss från vägkanten och de va dax att bege oss mot glasbanken, coop och McD.
Glasbanken - styra upp alkosaft till våra kära faddrar
Coop - gottis att blanda me och tugga på
McD - hallåå burgaren, ajabaja att dricka på tom mage, slutar aldrig bra..

17.05 satt vi på donken och stoppade pommes i näsan (?).. hade tjatat på Jan som skulle hålla i tillställningen att han skulle va hemma runt en fyra så vi skulle hinna me allt.. öhhm, efter att ha virrat bort oss totalt så anlände vi runt 17.30 och möttes av ett stort gäng törstiga faddrar.. tiden gick fort och de va en sjukt lyckad början på kvällen. Efter två glas återställare för moi et carro så va vi på topp igen.. struttade till kåren runt en ca halv nio, detta då vi hört att de va såå mkt folk föregående år och då hade tydligen alla inte kommit in.. vi kom in och vi va först. Agerade barhäng till en början för att sedan sega mot dansgolvet för finfina moves, ekonomer kan ska ni veta - OM vi kan!

Agerade barhäng i kårens alla barer tror jag minst sagt, e de bartömning så e de.. blev efterfest me vin och pepparmacaronis.. fick mersmak och begav oss snabbt som fan i en taxi hem till carro för mer macaronis, gott va de och dagen dörpå gick vi inte upp förens 18.00.. undra vad klockan hade varit om vi inte ätit makaroner, hmm förmodligen 22.

Sjukt bra kvällar kort sagt.. många procent och som resultat av detta - otroligt få sidor ekonomistyrning.

Idag har jag jobbat, de gick bra.. nu e jag trött och jag och mina kombos kollar på hipp-hipp-någon-ting på televisionen.

Förut kollade vi på Victoria Secret Fashion Show.. så sjukt snygga bönor att man nästan börjar gråta, shit.. vad använder dom för vikter egentligen? (I´m gonna find out)



Back to Tiffany Persson

Rädd för en gran

Ja de stämmer, ni läste allderles rätt.. idag när jag skulle shoppa proviant så hade dom sprayat en gran till en tomte precis utanför affären.. tro mig de va ingen vacker syn, han såg riktigt förbannad ut.

"Study 9 to 5.. lalala"
Satt i skolan idag me vårat ekonomistyrningscase.. hjälp va de går bra (?), får även höra toner av lusselelle när vi satt me huvudet i våra böcker (återigen infogar jag ett ?)

Dax att packa väskan igen.. bitvis känns de som jag bor i min lilla rullrull, har till och med "rest sönder den" som min far så fint kallade de igår när jag skulle bege mig hem.. "den där kan du inte gå runt me", nehe så blev till att byta väska.. upplysningsvis hade jag tyckte de va bättre att han sagt de INNAN jag suttit, hoppat, svettats aa gud vet vad för att få igen väskan - men icke.

Nu blir de kombo Carro som får sällskap igen, underbart värre.. man får bjuda till när folk behöver sällskap ;)

Imorn blir de julfest men först jobb och plugg, så min lilla "nya" rullrull får följa me Jönköping runt under morgondagen för att slutligen stanna hjulen på Öster. Blir till att skynda sig från jobbet så inte alla hungriga jävlar käkar upp hela christmasbordet innan jag kommit dit, dock har jag så smått börjat tröttna redan nu på denna traditionsenliga mat, men vad gör man inte..


Nu ska jag fortsätta plöja årsredovisning à la HM.




"Är dom små, ta två!"


Anna

Har för övrigt namnsdag idag.. presenter skickas vänligen till min adress i Jönköping! :)

Grattis alla "Annor"

Bio

Så sugen.. men ska bege mig söderut om en liten stund så blir lite tight att hinna me de idag.
Får bli senare i veckan.. yes, but when?

Ganska så fullspäckad om jag får säga de själv, plugg me stort P, fadderfest, julfest, lucia, jobb ggr4, häng me jobbarkompis, julklappsshopping, plugg igen samt träning ovanpå detta.. hur bra de är att blanda hantlar och vinglögg vet jag inte riktigt, men den som lever får se ;)

Efter denna vecka så har jag även jullov och de är vell därför festerna avlöser varandra, alkohol för att glömma att vi närmar oss tentorna för var dag som går eller för att ha riktigt kul me alla innan vi sprids ut över sverige för klapputdelning me nära och kära, du bestämmer!  (nu menar jag ju inte att man bara kan ha kul me alkohol i kroppen men vadå, en riktig fest e aldrig fel :)

På fadderfesten har Carro lovat att ställa upp som tomte om jag lämnar in hennes säck på kemtvätt innan och självklart gör jag de.. allt för att se Carro stå och "ho-ho:a" i ett hörn - ljuvligt!

På lördag sticker allas vår Annie till Thai för att hitta nya kompisar, vi duger tydligen inte längre.. well well bara hon lovar att ta med sig gåvor till oss här i sverige så är de lugnt, om jag är avis? Varför skulle jag vara de, jag har ju så underbara vänner alla redan (okej, lite då men enbart för att hon ska få sol på näsan i en månads tid.. den jäveln ;)

Nu kommer Anna och hämtar mig för färd nedåt landet, skjuts från dörr till dörr.. de e lyx mina vänner, e man student så e man!



"Sjung om studentens lyckliga dar´.."

Vingummi

Mm så seg är jag idag.

Tack alles för en trevlig och blöt kväll, superb!

Var e du Jennie?


Sjumilakliv

Relativt nyvaken.. eller vaken och vaken, e mörkt dygnet runt känns de som så klockan kan lika gärna vara natt, who knows (eller aa jag gör i och med att jag spanat in klockan men om inte så vem vet ;)

Hmm vad har hänt sedan sist.. fika me andré blev helt plötsligt socialisering med trofast (stämmer bra de, han heter så.. i efternamn), stefan och tobbe.. gamla klasskompisar allihop som skulle käka middag på platå under min och andrés fika.. så fika/middag bidde de.
"Tomtenatta" va de tydligen i vårat ombyggda köpcentrum "Gränden" och som den sanna shoppoholicen (haha öppet till 24.00 ;)  jag är så tog jag sjumilakliv dit för att möta upp Lina och Linnéa.
Martin Stenmarck stog på scenen och framförde sjumilakliv medans jag åter igen rörde mina långa sjumilaben åt ett annat håll, klaustrofobisk känsla bland allt folk (folk as in groupies ålder 10-50)

Vi flydde fältet för ännu en fika, denna gång blev de "Steve´s" som fick äran.

Strax efter tio slutade Elin och som shoppoholickompanjon till mig ville hon givetvis också spana in de fyllda köpcentrat.
Jag närmade mig en andra gång och utanför fick vi syn på ett välkänt ansikte.. David från sthlm stog och försökte pracka på julshoppande individer mobiltelefoner, haha oss lyckades han dock inte sälja ngt till. Återigen en vän jag inte sätt på år och dagar.

Fredagen blev frisörbesök, lägger upp en bild på min drastiska (?) förändring under morgondagen och sedan julklappsshopping med Lina, efter våran runda stack vi hem och gjorde middag för att därefter våldgästa Marcus (återigen en gammal klasskompis, haha rena rama reunion - kul)  i hans nya fräscha lya, där kollade vi på Idol och tävlingsdrack Cola.

Nu bär de strax av in till stan för att möta upp Elin ggr 2, utgång ikväll så ska inspektera deras nyinredda lya innan den blir förstörd i och med kvällens inflyttningsfest.



Ciao!


Bussigt värre

Stämmer bra de, hela 1½ timme har man bussat för att ta sig hem och finally.

Dagen inleddes med kurs tidigt i ottan, fick frulle samt lärde mig en hel del och som tack för detta (?) är jag tydligen bjuden på weekend i Norge i början av nästa sommar för modevising à la DG och norskt kändisvimmel, haha underbar bransch man arbetar i.

Efter morgonmötet gick jag och bytte mina relativt nya (men ack så läckande/blöta inuti) stövlar.. bytte upp mig och känner mig riktigt nöjd, iförd dessa mötte jag upp Carro som blivit page-babe, sjukt snyggt, över en kaffe på "Bernards" - och därefter så blev de buss (som jag tidigare nämnt ett par gånger, 3:e gången gillt ;)

Nu sitter jag och väntar på att min mor ska komma hem och laga pannkakor till mig, sådär som bara mammor kan.. sen ska jag fly fältet och möta upp min kära compadre Andre för en fika, år och dagar sen man såg honom, kan bero på att han tagit sitt pick och pack och flytt norrut, närmare bestämt Norrtälje (har hört att de ska va en riktig metropol?)



Nej, nu e de dags att byta färg på naglarna


Sälen, here we come?

Tentaperiod i mitten på januari och hur firar man detta på bästa sätt (i efterhand då givetvis när man e klar).. joo bräda, bärs och brudar, fattas bara att jag rapar nu och kliar mig på ett censurerat ställe (då skulle jag kunna bli misstagen för att vara en man - which I´m not)

Sitter och filar på detta me min kära kollega, vän och livskamrat fröken Lillevang, självklart ska Arrhenius också med, vad vore en bilresa utan henne?

Pluggat diverse årsredovisningar idag och nu ska vi laga mat.. idag bjudet huset på kycklingfilé à la rökerigränd och ris, ojojoj.. kan inte bestämma mig för om de är farligt gott eller bara de förstnämnda.

Imorn ska jag på kurs 8.00 på Atlantis Spa och nej jag skall icke lära mig att massera!
Därefter bär de av hem till Linköping för en helg fylld me lite av varje.



Ät inte gul snö!

"You give me fever.."

Vaknade upp alltifrån tipptopp.. fick hoppa jämfota över skolan idag och ner i sängen, har sovit 3 timmar nu och mår bättre, nu ska jag dock plöja microeconomics så efter de lär jag vell må fan igen, knappast en humörhöjare den där boken. ;)

Nu har mina 3 bönor hemma i Linköping slagit sina påsar, eller snarare flyttlass ihop och blivit kombos.. trevligt värre, ska inspektera lägenheten i helgen tänkte jag. (girlylicious)

På fredag blir de även frisörbesök, hade tänkt raka av mig allt hår och färga skallen blå, ny trend perhaps?
Skämt åsido, vem sjutton skulle färga huvudet blått.. grönt ska de ju va..




Jag i pipen för tre år sedan, nu åker jag dock mest skateboard.. haha ja ni hör ju själva hur de låter, inte ett rätt

Nej nu yrar jag på tok för mycket, back to the books, time to become serious

HM

Underbart vinterväder ute, 3 minus grader, klarblå himmel, snö så man får pulsa fram.. jobbigt värre men så e de, snöat så mycket att dom inte hunnit skotta överallt än.. ja ni, någonstans e de säkert väder och vind av denna sort - MEN INTE HÄR, nej för här ösregnar de ute och blåser från både syd, sydväst och norr.. Vättern den jäveln ska alltid vara me i leken, vilket betyder att vi i "jerusalem" ständigt får fightas me kastvindarna så fort näsan sticker utanför dörren, mysigt värre! :)

Trött som få idag, har känt mig som en levande död.. säkert sett ut som en sådan också men de bjuder jag på.

Pratade internredovisning idag, skrev så fingrarna blödde enbart för att hålla mig vaken.. resulterade i skrivkramp men otroligt mycket ny och värdefull (?) information i mitt block.
Skrivkrampen försvann snabbt då jag, carro och anna bestämde oss för att vandra hem till carro och laga gourmetmat à la köttbullar och pasta, smaskigt!

Strukturerade upp vårat ekonomistyrnings-case och resultatet av de e att jag nu sitter och läser HMs årsredovisning på en sisådär 120 sidor.. njuter för fullt, en och annan tröja kan man dock skymta mellan textraderna, "bildbok" och rätt va de va så blev de otroligt mycket roligare att läsa.


Gammal goding;

Aerosmith-Crying (enjoy!)

Fartfylld helg

Minst sagt!

Fredagen va de tentatajm för mig och en hel drös andra människor.. känndes otroligt mycket bättre än förra gången, men vågar inte yttra mig mer än så.. gör jag de så går de säkert åt h-vete (vilket de finns en risk att de gör ändå, men nu ska vi vara optimister här:)

Efter tentan, skrivkramp och siffror i huvudet så ringde min kära vännina Alexandra, "Entrar j-köping ikväll, hur låter de?".. självklart lät de guld tyckte jag!
Åkte hem och slängde i mig mat och svirade om, vi som överlevt tentan hade sedan tidigare bestämt oss för att dricka alkohol och i och med detta svepa bort alla siffror som etsat sig fast i huvudet.. de gick bra.

Gick till "8 glas" och intog våra alkoholhaltiga rusdrycker, de va gott och trevligt.. sjukt bra ställe!
Carro, Annie och Tina kom och gjorde oss sällskap lite senare efter att de varit på M.Uggla konsert.. vet inte om de va sugna på vinterkräksjukan eller liknande, betala för att ngn me krulligt hår ska stå och skrika "jag mår illa" till mig, nej tack där sparade jag allt en slant.. men självklart unnar jag flickorna detta nöje om de nu e ngt som får dem att må bra (?)

Fick telenor-skjuts hem av lixen, den tackar vi för!

Lördagen blev jobb 12-16, gick mkt bra måste jag medge.
Efter att jag sålt alla klockor i affären så kom Annie och Carro förbi och vi gick gemensamt och handlade julmat, as in julskinka, prinskorv, köttbullar och diverse julmumma.
Skinkan va dock inte färdig så vi fick se till att griljera den en sväng när vi kom hem, se där lärde vi oss allt något nytt.. otroligt nöjda över våran skinka och sönderklippta prinskorvar så kom Johan och hämtade oss i hans faders räserfräser, den gick fort och framåt!

Parkerade utanför Lindman och väldär så blev de glögg, julmat, granpåklädning, julsånger, julgrogg samt de obligatoriska julspelet vid namn "F*ck you".. ska man vara hipp och trendig är de tydligen de man ska spela, kul tyckte vi och desto roligare blev de ju längre vi spelade.

Begav oss sedan till "Centrum i centrum" och skakade loss, brände pengar och hade riktigt kul.
Rullade hemåt runt en fyra/fem snåret skulle jag tippa.. väl hemma hos Carro blev de Oboy och "Sex and the city".

Idag har vi tyckt synd om oss själva hela dagen samt ätit fyllemat och pepparkakor, det var gott!

Nu är de hög tid för mig att sova känner jag, ekonomistyrning 10.00 imorn och jag e så sjukt laddad ska ni veta (lite så känsla pre-juölafton när man va liten.. kan inte sova och liknande)



Sleep tight