God morgon?

Dagen inleddes mindre bra.. satt i soffan och käkade frulle och vips på orkade inte min starka arm/hand hålla i skålen med flingor - splash - så hade jag fil och flingor på datorn och i soffan.. och grejen är den att jag orkade inte ens bli arg/reagera.. har nyss gått upp och ändå är jag trött, ska till gymet om en timme så får hoppas att min energi sprudlar lite mer efter det.

God morgon!

Trött i ögonen

Nu ska jag sova för er som känner ett behov utav att veta detta... snark var jag är trött.

Imorn inleder jag dagen tillsammans med tuppen, tidigt i ottan, i tvättstugan... sedan fortsatt plugg samt träning på förmiddagen, plugg plugg plugg efter de.. fan va kul (återigen för er som känner ett behov utav att veta detta)

"Jag är så het, så het, kan ingen svalka mig, aldrig att jag klarar det här, 
så het, så het kan ingen svalka mig, 
ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull, 
fatta att jag inte faller för att jag är full"
(otroligt varmt i min lägenhet)

Lisa Ekdahl har dock svar på detta:

"Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr"



GODNATT

God eftermiddag

Huvudet dunkar och jag är otroligt sprallig trots att jag är trött.
Vill inte plugga mer, orkar inte, det går fasen inte in mer i huvudet, men så fort jag gör något annat som inte är studierelaterat så kryper det sig på små tankar som tvingar mig återvända till böckerna trots brist på ork och lust.

Slutsats; Tentaplugg är ett ohälsosamt tillstånd!

"Welcome to my life - Simple plan"

Filurar

Så har man varit och tränat och sitter och pluggar sedan en timme tillbaks, immaterialrätt = många olika lagar och hopp mellan diverse kapitel, segt men bara att bita i det sura äpplet.

Satt igår och filurade lite inför kommande hösttermin och kom då fram till att jag är "ett personifierat skämt" (= har svårt att vara allvarlig och tar gärna till ett skämt eller fem så fort stämningen blir krystad, det blir tyst, det är pratigt, det är alkohol inblandat, det är inte alkohol inblandat aa i princip jämt så skämtar jag, visst skämten kanske inte är av den bästa kvaliteten men det är fortfarande ett skämt :), nog om detta.. frågan är bara HUR JAG SKA SKÄMTA PÅ ENGELSKA, det mina vänner är nämligen lite svårare, kan bli svårt att få fram slutklämmen på ett bra/dåligt skämt och i det läget så är det bara att koppla på dom röda kinderna och skämmas lite då man inte riktigt lyckats leverera det som var tanken från början.. detta lilla i-landsproblem satt jag hur som helst och funderade över igår, så för att kunna underhålla (och skaffa vänner?) så har jag tänkt att jag får börja jonglera eller dylikt, fast å andra sidan så är det ju inte cirkusartister jag vill hänga med, hmm vilket dilemma, förslag på vad jag kan göra? någon? hjälp?!

"va dig själv"... mm men nu är det ju som så att jag är en civil clown och de kommer inte fungera lika smärtfritt så därför så måste jag ha en plan B.. kanske youtube:a skämt på english, hmm..

Nej nu är det lunch och fortsatt HÖK.

http://www.youtube.com/watch?v=3B-7q_GRmCo&feature=related

Åska

En förläsning, en utsökt lunch på piren och så satt man hemma.. inne, det åskar och regnar nämligen ute (fy, det gillar jag inte), fast hellre sånt här väder nu när man måste plugga än strålande sol.

Har inte alltför mycket mer att bjuda på, inväntar samtal från annie så jag får reda på allt hon har köpt till mig i stockholm idag (ring kvinna, ring! :)

Tjipp

John Blund

Så va det dax för sängen då jag ska upp med tuppen imorn för att racergå med Fialajnen.
Därefter så är det föreläsning och sen lunch på piren med finbesök från götlaborg.. därefter PLUGG (som vanligt)

Nu sluts ögonen för dagen framför "Sex and the city" (som vanligt ;)

Sov tight.

Sommar och sol och vi har..

Solen skiner med sin nävaro så pass mycket att jag nästan får ta på mig brillor inomhus (skulle mycket hellre vara utomhus med brillor men böckerna är prio ett nu, and it sucks)

Nu har jag varvat HÖK och ethics sedan nio-snåret imorse och ser fram emot kommande träningspass om dryga timmen, detta då det är mitt vardagsnöje dessa dagar (pluggdagar).

Hänt något spännande annars?
- Tyvärr, har inte alltför mycket att bjuda på.. dagarna flyger förbi, på både gott och ont, mest på gott :)

Nu: Mer kaffe!

Some tea, for me! For you?

Då satt man med en kopp chai-te och inväntar Filip och Fredrik på kanal 5, får se om det är något att hänga i julgranen idag...

Plugget idag har gått relativt flitigt måste jag medge, detta då jag redan befinner mig i mitt "semester mood" och då är allt ett plus i kanten vad gäller ambitiösa saker så som plugg.

Tjing.



Sunny Sunday

Då har man varit uppe och kollat igenom lite HÖK och det är nu dax för en runda på gymmet med Sara.

Sen är det raka vägen (nästan) till Fialotta för vidare HÖK-plugg och därefter så avslutas dagen med två kapitel business ethics.. wohoo, vilken dag.

Solen skiner och en två-timmars promenad idag med skulle inte sitta fel men avböjer till förmån för lite familjerätt och deontological theory.

Nope nu måste jag springa, eller aa gå till gymmet och spring när jag väl kommer dit.



Peace.

Business och kladdkaka

Dagens tanke var att vara produktiv till tusen.. men icke, jag och Fia bakade kladdkaka istället och blev trötta av allt socker, därefter mina vänner så begav jag mig ut på en powerwalk.. I TVÅ TIMMAR, sjukt skönt och en väldigt sällsynt variant av promenad, först med Fia i stadsparken bland alla getter och sen längs med Vättern med Ernie, vilken sol, vilken dag...... vilken seghet jag kände i hela mig då jag insåg att jag inte kunde fly utan va tvungen att ta tag i mig själv vid hemkomst - vilket jag också gjorde, flitens lampa har allt lyst ett litet tag.

Inte mycket kvar i skolan nu vilket både är oroväckande samt otroligt skönt, ska bli skönt att få rymma härifrån en sväng men samtidigt är det oroväckande att dessa två tentor ligger så tight inpå, planering Elena, planering!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur kapitel 2 i business boken, härlig kvällslektyr (?), somna lär jag ju göra omgående i vilket fall.



Night

Testing, testing

Vindruvor är gotti.

Imorn ska jag jobba i stan, pay a visit.


Röd torsdag

Då sitter man vid datorn och plitar det en liten sammanfattning av kapitel 3 à la business ethics, "en klar-en kvar".
Efter detta blir det HÖK och dagen till ära straffrätt, vilken härlig dag jag har framför mig.

Fika runt tre och sen tillbaks i position: plugg.

Nu rullar spotify och jag diggar i takt med mina tangenttryck.



"Hej, Agda 80+"

För dom som känner att dom är intresserade; JAG HAR SJUKT ONT I MIN KROPP, aj... rörelseförmågan är likvärdig den som min granne har (hennes rullator som står parkerad utanför dörren)

"Nej men strecha behöver vi inte, onödigt värre... öhh" (IDIOT)
... att jag tränar gör mig tydligen inte resistent mot all sorts fysisk ansträngning och aj vad fotboll gör ont idag (klagomur nummer ett men att läsa är ju självförvållat ;)

Nu ska jag snart bädda ner min ömma kropp i min mjuka säng, känner redan nu att de kommer göra ont att ställa sig upp imorn men det får jag träna bort under eftermiddagen... efter min fika med mina utbytesvänner samt plugg med STORT P.

Jag är [schå-klad]


Elenadinho

Telefonen ringde närmre tolv på måndagskvällen och jag fick därmed reda på att jag skulle spela fotbollscup dagen efter klockan 10 (cup caj).. hjälp tänkte jag och sömnen den natten uteblev.

Blev upphämtad vid en halv tio på tisdags morgonen tillsammans med sara och linn och en liten stund senare så stog vi i kassan på stadium med stumpor, skor och benskydd (det tackar vi för mr caj, detta då vi nu planerar att utöva denna sport dagligen och dessa prylar kommer väldigt bra tillhands)

Väl framme vid jordbrovallen så va de "snabbast ur bilen får springa in på plan", detta då matchen precis skulle börja (hejdå uppvärmning)

Två stycken oavgjorda, två förlust och seger i sista, en trevlig dag som jag känner av i hela och då menar jag HELA min kropp idag, aj.

Hem för att svira om och sen ett glas rosé hos sara innan det bar av mot karlssons och middagen för alla tappra fotbollshuliganer.

Efter detta var det dricka i mängder (hallå, gratis är gott och hela denna dag va isåfall mycket god då vi fick allt serverat för att vi hade ställt upp så fint i sista sekund, så egentligen va det inte gratis.. blod, svett och tårar? på plan är svaret på denna rebus)

Idag har jag varit trött, mycket trött men en föreläsning har jag ändå hunnit med samt en fika med brudarna brus, nu tänkte jag ge plugget en chans...(?)



Ärtor.

Daam daam ta daam

Bröllopet i lördags va de finaste och inte ett öga var torrt.
Hela dagen och allt vad den innehöll var magisk.

Söndagen var seg och slapp och återtåget till Jönköping var ett faktum.

Idag har det varit föreläsning, träning samt scones med Fia, härlig dag och fortfarande seg... därav lite bloggande.

Imorn är det cup och club caj, med facit i hand så kan det vara min sista utgång innan tentorna och därmed sista partykvällen med brudarna på ett år? ... nej skämt å sido, så kan det inte gå till...


Daam daam ta daam

Bröllopet i lördags va de finaste och inte ett öga var torrt.
Hela dagen och allt vad den innehöll var magisk.

Söndagen var seg och slapp och återtåget till Jönköping var ett faktum.

Idag har det varit föreläsning, träning samt scones med Fia, härlig dag och fortfarande seg... därav lite bloggande.

Imorn är det cup och club caj, med facit i hand så kan det vara min sista utgång innan tentorna och därmed sista partykvällen med brudarna på ett år? ... nej skämt å sido, så kan det inte gå till...





Home sweet home

Då va man hemma i linkan hos mor och far, nedbäddad i sängen och i full fart att kika på en chick-flick à la Bride wars.. lagom lättsamt såhär på kvällskvisten.

Tentan förut kändes helt ok, ett par saker som kändes mindre ok men vi får hoppas att det går vägen i vilket fall.

Imorn ska kusinen få ett till efternamn längst fram i kyrkan och med släkten som sitter och myser till detta (.. och gråter?, men varför egentligen.. äsch ska nog inte säga något)

... var väl ungefär det jag hade att bjuda på

G'natt

Varför?

Varför utsätter man sig själv för denna press som en tenta innebär, fy fan... jag och Anna ställde oss nyss denna fråga, kom dessvärre inte fram till något vidare svar... i nuläget är jag nervös både fysiskt och psykiskt (går det?)

Wish me luck.

Dagen med stort T

Tenta på ingång, tjoho va kul... hoppas det går snabbt och smärtfritt, eller det förstnämnda lär ju inte hända men sistnämnda... håll era tummar och tår (ska göra mitt bästa jag med men kan nog bara undvara mina tår tyvärr då små petitesser som att skriva kan bli svårt)

Varit vaken någon timme och kollat igenom lite papper samt tryckt i mig gröt, jovisst nu jäklar är jag laddad :)

Gårdagen va trevligt, dock började inte bandet spela förens lite senare än väntat och jag vände hemåt innan detta men jag hann med ett glas vitt och lite mat d'italiano, så jag är nöjd... stämningen va på topp då jag kastade in handduken, ska man inte sluta när partyt är på topp? (vore iofs väldigt dumt, men jag är med på tanken)

Idag åker jag hem till mitt flickrum och det ska bli skönt att bli ompysslad ett par dagar, gifta bort folk osv.

Nu ska jag snart bege mig ut och ta en promenad och hämta mina omklackade skor, åhh va roligt (?)



/Whitney Houston

I wanna rock!

Och det är precis vad jag ska göra kvällen till ära.. nu är det dax att hoppa på linje grön och bege mig till jobbet, lite förfest (utan alkohol för min del) och sen är saken biff.. eller snarare italiensk - gott.

http://www.youtube.com/watch?v=Lm78P4_LUPM




Tjing.

Enligt §...

Då har man suttit inne sedan tidiga morgonen och känner att det är dax för en nypa luft så ska faktiskt unna mig en liten promenad, oj va skoj, och även en snabbis på solarieöarna... vet mycket väl att det är mindre bra men om jag ska utgöra någon form av kontrast gentemot klänningen på lördag så behövs det lite färg på näsan.

Och till alla er som är hundägare, glöm inte att ni har ett strikt ansvar, även kallat direkt ansvar vad gäller era husdjur.. enligt "Lagen om katter och hundar" 1§, så ska dessa vänner hållas under tillsyn = inte springa efter mig under min promenad (japp, lite rädd för stora hundar är jag allt) ... lagboken är min sköld!



Örongodis i detta nu: "Foo fighters - Low"

Massor oviktiga saker

Sista pluggdagen innan tentan och dagen till ära så dricks det te istället för kaffe.

En ordentlig genomgång och ett försök till att trycka in det allra sista i huvudet, om inte annat komprimera redan intagen information.

Grått ute idag men de gör inte så mycket för då kan jag sitta inne med gott samvete, dock får solen gärna dyka upp på lördag..

På tal om det så behöver jag packa, i och för sig är det ju ingen englandpackning à 24 kg utan mer lätt denna gång så det tar väl förhoppningsvis inte hela dagen.

Otroligt givande inlägg detta men skyll er själva ni som väljer att läsa :), ibland överraskar jag och ibland inte.

Förut kom jag att tänka på att vi nu befinner oss i mitten av maj vilket betyder att det "endast" är två tentor kvar (efter imorgon då) och i övrigt nada, inlämningen är klappad och klar (i princip) och det är bara att plugga vidare för de sista två tentorna med start nästa vecka? .. aa efter caj-avslutningen och carros ligamatcher (stina, kör för fa-an)
Inga lektioner vilket tenderar att sänka min självdiciplin helt, men nix sista rycket nu.
Carro flyttar även in hos mig om ett par veckor, wohoo.. pyjamasparty!

Nu ska jag sluta snacka en massa goja och fortsätta plugga.

Hepp´åre

Stilla natt..heeeeeli..

Inte alltför mycket har hänt sen sist... repetition, repetition och återigen repetition, både i höken samt på gymmet.

Middag på de och vips.. då va det kväll igen.

Imorgon vid denna tidpunkt så sitter jag och cirka 350 personer till inne på A6 och käkar buffé d'italiano...och detta till tonerna av Rydell och Quick/Kvick (?), mindre smidigt att jag gör något sådant dagen innan tenta, men kan ju ändå inte plugga hela dagen och tentan börjar inte förens vid 14 på fredag så det är lugnt, hinner både sova lite, morgonpromenera, läsa igenom anteckningarna en sista gång... städa lägenheten, tvätta lite mer, måla om taket, baka bullar (gör ju det så ofta annars menar jag), som ni ser tiden är inga problem.. som den sanna optimist jag är ;)

Nu ska jag ta med mig mina anteckningar till soffan och ögna igenom dom samtidigt som jag kollar på något intressant på tv (mitt i naturen eller dylikt).. hö hö

Nej nu får det vara slut på det roliga, försöker bara fylla ut så att inlägget blir så långt som möjligt ;)



centros centros på er alla

Status

Då har man bytt ut U2 och krediträtt mot Gyllene pearls och ersättningsrätt... wohoo (sommarlov?)

Dagens i-lands problem: jibsnet segar som bara den (tid är pengar?) öka!

Annars då?
Jo kaffet är slut och lunchen på ingång.. om någon timme, kanske hinner med en kopp kaffe till...





Onsdagen den 13:e

"It's a beautiful day,
Sky falls, you feel like
It's a beautiful day,
Don't let it get away"

For me!
For U2?

Solen skiner,  kaffet intas i stora klunkar, jag tvättar för fullt varvat med krediträtt... hade det sistnämnda ersatts av tippex istället så hade det varit en ännu vackrare dag.

Fick nyfunnen energi såhär på förmiddagen, skönt och välbehövt för denna dag så är det verkligen pluggplugg som gäller, jag pluggar och delar av brudgänget (majoriteten faktiskt) värmer upp "armen i vinkeln och blicken i skyn" inför kvällens midsommarsittning... "små grodorna, små grodorna är lustiga att se" (".. att få se er som grodor skulle verkligen få mig att le.." den opublicerade fortsättningen mina damer och herrar.. barabara-boom-bish)

Träning runt lunch innan det är dax att hugga in på lite ersättningsrätt samt repetition av övrigt.

Att-göra-mer:
- Ringa min hyresvärd (såå tighta)
- Klacka om skor.. detta gör jag förvisso själv men behöver en ordentlig hammare, nya klackar OCH kunskap.. så tänkte gå till någon auktoriserad "shoedresser" och be om hjälp (hjälp!)

Nu: mer kaffe!

Vi ska sy och vi ska klippa.. la la

För er som känner att ni bryr mig.. klänningen till bröllopet är kirrad!!

Av en liten slump så smet jag in på MQ innan det var dags att anstränga magen i form av träning.. ojojoj, såg inte mycket ut för världen på sin fjuttiga galje men oj va den var söt på.. inte snygg utan mer söt, riktigt söt.. får hoppas jag är lika söt som klänningen när den åker på, se där.. då va de fixat och färdigt och mitt fokus kan nu ligga på fredagens tenta istället för lördagens klädval.

Nej nu ska jag läsa igenom ett par rättsfall och avnjuta en stor kopp te hade jag tänkt mig, då till nästa i-landsproblem.. vilket te ska jag välja?!

.. fortsättning följer


/Askungen

Pollen, ethics och EG

Inte möe som händer för tillfället, tenta på fredag är väl den huvudsakliga anledningen till detta.

Uppe med tuppen idag för att göra klart vårat ethics-arbete.. och check på den, nästan helt klappat och klart så de känns skönt (att inte samma känsla kunde infinna sig vad gäller höken.. ge mig!)

Sitter och läser EG-rätt nu, rättspraxis och annat kul.. whoppi, trivs som firren i vattnet.

Ett par timmar till och sen funderar jag på en promenix alternativt gym, behöver aktiveras lite fysiskt också känner jag.

Bröllop på lördag, ska bli spännande.. vad som också är spännande är min klädsel.. som jag inte riktigt hittat än, eller både jag och nej.. alternativen finns ju så hmm.. återkommer med detta i-landsproblem.

Jag har pollen i hela huvudet i detta nu och ingen medicin hemma.. tjohej va kul de ska bli att besöka apoteket.. igen, stammis där nu på sistone, pollenknark är livet (om man vill kunna andas som en normal människa så fort man sticker näsan utanför dörren.. prosit)

Nu ska jag återgå till cassis-de-dijon och alla andra roliga gubbar och gummor.




Ärtor.

Lax och löpning

Gul som en kyckling har sidan blivit (det var den förvisso innan också men nu är det mer gult och obefintligt lila.. fortfarande sjukt fult, men men sommarfeeling?)

Associationsplugg idag, löprunda runt munken, lax och Ben and Jerry med Carro.. tråk, skönt och myschill/gott --> söndag i all ära :)

Trött som en klubbad säl men jag får skylla mig själv gissningsvis.. bär av mot sängen snart, mycket snart.. om en liten stund..

Imorgon, jaa.. PLUGG och det är krediträtt som står på schemat, en föreläsning samt lite tunga vikter på de.. ska ju tydligen gå runt i bikini om dryga månaden och det hade jag visst förträngt..


Peach.

Bästa överraskningen

I onsdags kväll fick Elena en smärre chock.. det är ju ingen hemlighet att jag har min andra hälft på annan ort (och även i ett annat land) och att man saknar något maximalt har på senaste fått en helt ny innebörd, förstå då chocken när jag efter en kvällsprommis med Fialotta sitter hemma och kollar igenom lite HÖK, klockan klämtar närmre 22 och rätt va det är så ringer det på dörren..
.. vanligtvis så öppnar jag inte om jag inte väntar besök men de va en jäkla tur att jag gjorde de denna gång då min underbara överraskning stod utanför med resväskan i högsta hugg.. kärlek mina vänner, kärlek.

Har inte varit alltför produktiva under dessa dagar men varför ska man behöva vara det för? :)

Ibland kan man fundera över detta fenomen även kallat för kärlek.. i nuläget kan de tyckas orättvist att ha en person så långt borta (vet inte om jag bara är självisk) men det kompenseras lätt med att denna "någon" ;) är så otroligt bra.. jag är lyckligt lottad även fast jag inte har turen i detta nu att få umgås 24/7 .. kanske en av anledningarna till att det är så "otroligt bra".. fast nää verkligen inte, kunde jag trolla så skulle jag.

Nu längtar jag till "London baby".

Tack för en underbar helg

Yes!

Wohoo jag gjorde det.. och innan lunch också :)

Nu är jag relativt klar och ska bara korrekturläsa det ett par gånger.

Sweet.

Två av tre

.. frågor på tentan avklarade, en kvar och den ska jag försöka hinna med någorlunda innan lunch, kan vara så att jag är lite väl optimistisk men men.. ni vet ju inte hur dags jag äter lunch :)

I övrigt så bjuder dagen på tvättid, plugg inför HÖK seminariet på torsdag samt kanske lite EG-rätt på de (beror på formen) och så ett träningspass.

Otroligt givande inlägg de här, annars då.. jo imorgon ska vi fira att tentan är klar med lite kårkrök, länge sen jag hoppade runt till toner av schlager så kan nog bli bra.. kan även inflika att jag är otroligt nyfiken i detta nu.. varför vet jag egentligen inte riktigt (vet du?? :), har bara fått små hintar och de hjälper inte de minsta :)

Wohoo nu damp posten ner också och mitt ICA-kort är snart i mina händer, vuxenpoäng!!

Måndag=tentadag

Då va tentan uppladdad på jibban och fråga ett av tre har besvarats i stora drag.. självklart finjustering med både rasp och fil(justering) men de kan nog fungera.. nu ska jag bege mig till gymmet en liten sväng, känner att jag behöver röra på fläsket och ska ju skriva vidare resterande del av dagen samt häcka på en hök-lektion i en tre timmar i eftermiddag.. därför är jag värd ett litet avbrott.



Först ska jag dock bege mig till pressbyrån och inhandla frimärke.

Toodiloo.

Söndag, sömndag?

Sitter i soffan och segar tillsammans med min ethics bok och en skål med popcorn.. förenar med andra ord nytta med nöje.. dock börjar poppisarna ta slut och därmed även lusten att läsa..

Gick finfint på jobbet idag, en liten parentes.

Imorn är det dax för hemtenta, wohoo.. så taggad (och där växte min näsa a la pinoccio), får hoppas det går snabbt och smärtfritt.



I min familj är vi 4 personer, ett år har 4 årstider, tar man bort en tå så har man bara 4 kvar, imorgon så är det den 4:e .. jag tycker om siffran 4.


God morgon

Då va man uppe och skuttade (?) .. eller inte riktigt, sitter i soffan med tv:n på och den sedvanliga frukosten i knät.. om dryga timmen bär de av till jobbet och ett litet ps är att solen skiner.. MEN "jag är int´bitter", brände mig så smått på mina ögonlock (?) igår så behöver vila dom idag.. orutinerat, men men.

Ett, två.. åtta glas

En avocadoburgare och cola (yes de stämmer, blev inget vin idag) i sällskap av tre söta damer på åtta glas utgjorde min eminenta middag denna fredag.. nu är jag trött och otroligt rastlös, sällskap - ge mig! ett roligt (dåligt? :) skämt - ge mig!

Imorgon ska jag jobba.


1 maj

Då va de maj och "maj-god" va de känns bra, snart är det sommar..

Blev vin, grill och twin igår.. trevligt trevligt, mycket inhemsk befolkning på plats.. nästan bara vid närmare eftertanke (bortsett ifrån mig och brudarna samt våra kära nollor)

Nu ska jag bege mig ut på innegården med min BE-bok, läsa och sola.. får se hur det blir med det förstnämnda men jag tar med mig boken ut iallafall (tanken är god)

Ikväll blir de nog middag på piren, årets första besök, gott!