Eftertraktad?!

Kul att man är eftertraktad som student må jag säga..

Fick precis ett samtal ifrån "Zara" på Hamngatan i sthlm, dom ville att jag skulle komma dit och joina deras arbetsstyrka.. fan att man bor här och inte där, smått irriterande (och nu tog jag i i underkant)!!

Sökte de där jobbet för ett halvår sedan och då fick man inte napp men titt va som händer.. aja lite kul va de iaf, hade jag inte pluggat här hade jag inte tvekat en sekund, i detta nu hade nog mina väskor varit färdigpackade i hallen och jag på väg ut från "Le mansion".
Undra hur mitt liv hade sett ut om jag hade fått erbjudandet i våras.. hmm, tippar på att jag hade bott där då, jobbat heltid fram tills nu i höst och kombinerat extrajobb där samt plugg däruppe.. hade varit underbart, varför blev de nu inte så då.. finns nog en mening me att vara här kanske (äsch, sånt bull tror jag inte på.. eller?)

Just love their clothes though..

Nu spelas på NRJ-Elejn.. "Armand van helden- I want your soul", härlig låt! (ladda)


Micro economic principles

Yes, that is our new course, and we´re just lovin´it.. or? (depends on who you ask)
After going through the scarcity principle, the cost-benefit principle, the principle of unequal costs and a couple of other principles - HAR JAG KOMMIT FRAM TILL ATT JAG BARA ÄLSKAR MITT VAL AV PROGRAM, så otroligt roligt för att inte tala om stimulerande och matematik, som jag älskar de.. känns som min lyckodag (sen tar du och vänder på allt jag sagt nu för tro fasiken att jag är ironisk)

Nae får ta detta som en utmaning, blir nog bra.. bara de att man känner sig så otroligt lost i början av en kurs (minst sagt)

Annars idag, vad har dagen bjudit på.. skola följt av träning (underbart att komma igång me den igen).. blev bröst, rygg och kondition idag för de som känner att dom vill veta.
Därefter sprang jag staden runt för att hitta en Loreal produkt till mitt hår, men efter att ha besökt en sisådär 10 salonger så insåg jag att NEJ, denna lilla stad är för liten för de stora märket (damn), så blir till att besälla de via Lena som ska hem till storstan´kommande helg-nice!

Imorn är de Halloween, de ska jag, carro, annie, emelie och många fler fira - UTAN kostymer.. jag ska klä ut mig till mig själv och c/o likaså, aa alltså alla ska inte klä ut sig till mig utan aa ni hajar.. blir nog bra, kåren kallar!

Det gör även mina (eller Lenas micro-bok, detta då inte min behagat infinna sig på posten här än), så nu e de effektiv läsning 90 sidor - can´t wait.



Ciao.


Fri (som en fågel)

Underbara veckoslut.. helg, helg och helg!!

Nu är dom två helvetesveckorna över och tentan som gjordes idag kändes faktiskt riktigt bra så de känns kalas.. känner redan nu hur kroppen slappnar av (trött, trött, trött)

Entrade Linköping för en ca timme sedan, har varit hemma och laddat batterierna och ätit mammas mat - gott!

Nu ska jag in till stan för att speed-shoppa en timme med Elin innan hon börjar jobba igen-härligt!

Have a fab´ friday alles (för de tänker iaf jag ha;)

Snart är de helg

Så har ännu en dag börjat närma sig slutet.. galet va tiden går fort!

Nu har jag pluggat pluggat och pluggat och är SÅÅÅÅ TRÖTT PÅ DE (skönt att de är helg snart och att jag är fri, underbart)

Unnade mig en sväng till gymmet förut, lät hjärnan andas och utsatte kroppen för påfrestning istället.. skönt me lite omväxling.

Efter tentan imorn bär de av hem, ska bli skönt att bli ompysslad och träffa brudarna brus igen.. sen joinar Elin ggr 2 mig söder ut för en sön-mån vistelse här i staden, härligt värre.. DOCK har jag inte hunnit städa men de hoppas jag dom har överseende me :)

Nej nu ska jag repetera de sista och sen kolla på "insider" tänkte jag.. handlade tydligen om foltbolls huliganer ikväll och som den sanna huligan jag själv är tänkte jag se om dom fångat mig på ngn bild (?)

Ska försöka göra bloggen liite mer tillfredsställande nästa vecka.. mindre böcker involverade då.



Bonsoir!

Kallt

ute och varmt inne, blir till att hålla sig inne idag och detta inte bara pga av kylan som råder utanför dörren

me kaffe och en väldig massa papper så sitter jag mitt uppe i mitt pluggeri här och bara njuter (?)

hade tänkt ta mig in till stan för ett träningspass sen, de får bli mitt "break" denna dag, måste få göra ngt annat än att bara plugga, annars tar de stopp i huvudet helt och hållet


Njut av kylan mina vänner!


Värme

- e precis vad jag vill ha just nu (Anna, får jag plats i ditt handbagage på lördag?)

känner mig extremt blek och tråkig nu, men de hör vell hösten till antar jag (isn´t it lovely? nae för de är nu man börjar ifrågasätta den höst man talat så gott om.. eller aa de gånger när solen varit framme iaf)

samtidigt som jag är sjukt sugen på värme så måste jag faktiskt erkänna att fötter och huvud är sugen på nypistad backe och snowboard också.. dubbelmoral, tell me about it.

sol, värme, paraplydrink, sand mellan tårna, härlig bränna

vs.

snö, bräda, afterski (jäger..;), varm choklad, rosiga kinder, sönderfrusna tår, öppen spis


jaa de finns både för- och nackdelar me båda ovannämna, eller där ljög jag.. nackdelar? nae!

Imorn ska jag träna, de har jag inte gjort på väldigt länge känns de som.. så de ser jag fram emot, hmm ngt mer.. ehh nae för resten av dagen ska jag spendera kvalitetstid me min EBP bok och de är INGET jag ser fram emot.
(En bra sak, man får tänka positivt.. en är mer än ingen alls)


Over and night





God torsdag alles

Så va de eftermiddag och helgen närmar sig me stormsteg.. helt sjukt va tiden går fooooooooooort (när man har roligt?)

Tänker inte ens meddela vad jag sysselsätter mig me för de blir bara upprepningar på upprepningar (läs tidigare inlägg istället).. egentligen så har jag ju inget att skriva här isåfall.. hmm

Inledde dagen me en sovmorgon till hela 09.00 för de tyckte jag att jag fick.. skönt va de och jag skulle gärna sovit bort hela dagen om de va så, men nix-upp och hoppa!
Frulle, dusch och sen bar de av till A6 för arbetsintervju.. kändes helt ok måste jag säga, men man ska inte säga för mkt, hoppas gör jag iaf.. skulle få besked om 2-3 veckor

Tog de lite som en idirekt hint när jag på vägen till intervjun såg en hel massa kläder som jag skulle vilja inhandla.. för pengar från nytt arbete kanske :)?? nae nu får jag ge mig, hoppas iaf.. lite tur borde man få ha till och från (fast de är frågan om ja ska använda mig av den nästa vecka vid tentorna istället.. för den ena kommer jag garanterat inte fixa på enbart skicklighet)

Nu börjar solen sakterligen gå ner och när de har inträffat så ska jag och min kära kombo Lena gå ut och ta en långpromenad.. varför vi väntar tills de blivit mörkt har en enkel anledning.. att bo där vi bor "bagdad" är inget vi skyltar me, så me mössa på huvudet, gömd i en dunväst så kan vi nog komma undan.. iaf om de är mörkt ;)
haha nej nu ska jag inte vara sån.. faktum är att de inte blivit av nu på dagen och att från tanke till handling så kommer de nog ta ett tag tills vi kommer ut så de lär ha blivit mööörkt då ;)


back to the books

23:21

.. visar klockan och även fast jag suttit och pluggat som en idiot så känner jag mig stressad, är de verkligen meningen att man ska behöva dö över en tenta (okej de va kanske att överdriva en smula men ändå), dock är de TVÅ stycken jag pluggar till så då kanske chansen eller snarare risken e större.. vem vet (mina anhöriga och förmodligen jag själv om jag börjar få de svårt att andas nästa vecka)

härligt värre skulle de va att fly till ngt varmt härligt land, stoppa huvudet i sanden, sola rumpan och glömma att de är THE week nästa vecka, men men i brist på studiemedel as in CSN och i behov utav utbildning (som jag visst tydligen är här för) så får jag vell lägga tanken åt sidan en stund (don´t you dare go anywhere-I´ll be back)

sorry att jag inte har så mkt annat att skriva om bortsett ifrån plugg, önskar ni läsa ngt mer intressant föreslår jag att ni vänder er till ngn som bloggar och faktiskt HAR ett liv.. för just denna och nästkommande vecka så har jag tyvärr inte de.

over and out