Ny vecka-nya förutsättningar

Då har återigen en helg passerat och vad har jag pysslat med..

Fredag: jobb, kinakäk med carro samt allmänt chill framför en halvdeprimerande film

Lördag: jobb, tavel-fix i lägenheten samt ett par glas vin med carro och emelie på "åtta glas" aka buddha-bar ;)

Söndag: sjukt oproduktiv men ändå 3 timmar i skolan.. sen pannkakor med carro (haha ni måste undra vad som hänt med annie i detta nu.. don´t you worry, she is back.. enbart diss fredag och lördag :)

Veckan som kommer blir skola-plugg-skola, träning, jobb onsdag och fredag samt något kul hyss på torsdag.. sen till helgen kommer la famillia hit för att fira moi, indeed jag blir äldre (och med detta även klokare?), besöket följs sedan av utgång med alla mina sockerbitar på kvällen-nice!



Nu ska jag ladda inför statistiken imorn med självaste Gustav Vasa som föreläsare, de ni ;)


Att träna eller inte träna, det är frågan

Nu har jag tränat (utan kaninöron).. skönt!

Patrik 1,5

Lördagen inleddes med jobb tätt följt av träning (om man nu kan kalla de träning när man bara i princip "passerar" gymmet.. hur som 30 minuters "träning")

Taco med brudarna brus.. sedan lämnade den ena trion den andra för att bege sig mot filmstaden för et par homosexuella timmar i biomörkret à la "Patrik 1,5".. mysig film från allt till whiskey och country till knivar och blommor.. trevligt!

Pallrade mig sedan hem i den bistra kylan.. jo tack de har gått och blivit vinter här i jerusalem kan jag meddela övriga sverige, brrrrrr.. imorn blir de bävernylon-overall till skolan och ett par snowjoggers till detta - superb!

Nu sitter jag och pluggar micro och vad kan vara roligare en söndag som denna.. joo ALLT, men nu ska jag försöka vända på steken och få detta att bli kul.. vilket ser ut att vara bli ett omöjligt mission.
"Träning" om ett par timmar.. ska försöka vara där längre än en halvtimme så att vi kan ta bort kaninöronen från "träning".. to be continued!


"Lights - Drive my soul"
(helt klart värd att ladda hem)

23.46

Hoppade utgång igår och trodde i och med detta att jag skulle vara pigg dagen till ära.. men icke, trött som få så släpade jag mig upp imorse för att jobba.. yes pluggas de inte så jobbar man (cash is king.. antingen så läser jag om pengar-skolan, jobbar ihop pengar-jobbet eller spenderar dessa-när jag inte jobba/pluggar :)

Stressig dag på jobbet (?) med anntheman som höjdpunkt då hon kom och hälsade på.. häng där imorn också är du söt!

Efter jobbet blev de kladdcookie-bak med emelie inför morgondagens kräftskiva då vi står för efterrätten, galet bra kombination.. kräftdjur eller raekor.. havsdjur i vilket fall, lite alkohol på de och så kladdcookie.. och allt detta i klockrent sällskap, kan inte bli mycket bättre.

Språkades vid med elin korg nyss och försökte flirta hit henne inom kort.. hon kan ha nappat ;), de ni!

Natti


Copenhagen

Tidigt upp i ottan för skola och exercise à la micro B.. härlig start på dagen (!)
Kvar i skolan för att under eftermiddagen utveckla den sedvanliga jag-blir-knäpp-på-eftermiddagen-skratta-i-kapp "tävlingen".. handlar kort och gott om vem som skrattar mest och åt vad.. de sistnämnda har vi sällan koll på utan har man väl börjat skratta så löper detta om vartannat.
Mitt i annthemans och annas diskussion gällande McD så smet jag och Carro iväg till en dator för att styra upp en efter-tentor-är-jag-värd-att-shoppa-och-byta-miljö-resa.. med ett tight schema så kommer vi nog inte längre än till copenhagen.. inte fy skam de heller (ströget, wienerbröd, tivoli, carros släktingar).. då vi upptäckte att våran sjukt stora flygplats här i Jerusalem även har charterresor så såg vi våran chans att besöka bulgarien - sunny beach i slutet på november (ingen hit varken då eller i mitten på juli kan tänkas.. ;), Polen, Riga och även Singapore var även dessa tänkbara alternativ (?)

Dagen har utöver detta inte varit sådär jätte spännande.. lite gym har de blivit samt lite läsning på de.

Imorn blir de nog kåren en sväng om partyhumöret inte sviker (om detta nu skulle inträffa så beror det endast på att jag ska jobba på torsdag.. hello vekling!) --> dock är jag isåfall mer i fas på fredagens kräftskiva ;)

Nu blir de lite SATC pre-bed.

Natti

Done and done

Då var ännu en helg gjord..

Efter en mycket lyckad säsongspremiär à la Caj på torsdagen så inledde jag och Erika fredagen med en stor tallrik onyttigt på "39:an".. min pizzeria till granne som jag faktiskt premiärade dagen till ära (ojojoj), efter att ha ansträngt oss vad gäller "lyfta gaffel-lyfta kniv-tugga" så kände vi att vi behövde en powernap.. efter 1½ timme så insåg vi att  klockan var mycket och att  våran 3:e Båstadbrud redan var på ingång.. i denna stora och i och med detta även förvirrande stad så mötte vi upp denna tredjedel på Juneporten (ett h-vete att hitta bland alla terminaler där vill jag lova ;), blev film och middag för att sedan stupa i säng.. som sagt dagen var ju rätt så ansträngande!

Lördagen var de tvätt som stog på schemat.. sjukt kul, lite träning hann jag även med innan de bar av till anntheman för fest i sann göteborgs-anda.. jo tack besök på den fronten med, Madde och Sofia hade entrat Arrhenius mansion och självklart firade vi detta genom att klämma in oss ytterligare 5 stycken där.. tur att kvinnan bor stort vill jag lova.
Under förfesten så fick Emelie en ny frisyr och Annie sprang runt som en av skådespelarna "simpor och grodfötter" (killar; va glada att ni inte behöver använda strumpbyxor!)..Madde tappade bort sitt skärp både en och fem gånger..
Sliver (och nej jag har inte stavat fel.. de heter faktiskt Sliver och inte Silver) var nästa anhalt, nyöppnad nattklubb här i metropolen.. där fann man alla sorts människor vågar jag nog påstå.. den person som syntes mest var nog Jürgen 50 som rockade loss frå att vi kom tills att vi gick.. skjortan gick i Hawaii-mönster och glasögonen var pricken över i (Go Jürgen!)

Idag (söndag) fick jag inte sova alltför länge.. detta då jag beställt hit min pappa för att borra ett hål i väggen samt inhandla en matta till mitt mansion (nästa gång är vi här Annie.. för de är ju så sjukt mycket större?), nu ser de nästan mysigt ut här måste jag medge.. kan bero på växterna som placerats i mitt fönster (très chic!)
I övrigt en dag som denna har jag passerat gymmet som hastigast samt pluggat lite statistik.. otroligt produktiv..

Kan även meddela att gänget med stort G.. och nu snackar vi många här, har bokat stugorna med stort S i Åre under studentveckan.. aka vecka 5, så nu är de bara att resterande också tar sig i kragen och styr en tripp ditt i samma veva.. NU sa jag! :)